Haberler

Mobil Bulmaca Oyunu Misa, Apple Uygulama Mağazası’nda

0

Suji Games, yeni oyunu Misa’nın Uygulama Mağazasında çıkışını duyurdu. Misa, kendine has yol çizme mekaniğiyle zihin açan bir bulmaca oyunu.

Minimalist bir mobil oyun olan Misa’da bulmacaları çizerek çözüyorsunuz. Bir bölümü tamamlamak için, engellere çarpmadan, ekrandaki tüm elmasları toplayarak hedefe ulaşmalısınız.

Oyunun iki evresi var; planlama ve uygulama. Planlama evresinde, engeller sabit duruyor ve hedefe ulaşmak için parmağınızla bir yol çiziyorsunuz. Uygulama evresinde, çizdiğiniz planın çalışıp çalışmadığınızı görüyorsunuz. Engeller hareket ediyor ve oyuncu çizilen yol üzerinde gitmeye başlıyor. İstediğiniz şekilde ekrana yol çizmenize olanak sağlayan oyunun bulmacalarında birden fazla çözüm var. Oyunun en eğlenceli taraflarından biri, mümkün olan en zarif ve optimal çözümü bulmak. Oyun bulmacalarıyla zorlarken, minimal tasarımıyla da sakin ve huzur verici bir atmosfer sunmakta.

Oyunun Özellikleri

 

  • Özgün çizim mekaniği
  • Basit kontroller ve sade oynanış.
  • Zarif minimal tasarım.
  • Sayısız çözüm yolu olan bulmacalar. Kendi yolunuzu bulun.
  • 3 saatten fazla oynama süresi.
  • 99 bölüm.

 

Misa’ya buradan ulaşabilirsiniz: 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Leeroy Jenkins Kimdir? Nasıl Oldu Da Bu Kadar Popülerleşti?

Previous article

Üniversite Öğrencileri Veri Merkezini Radore ile Tanıdı

Next article

You may also like

More in Haberler