Haberler

Mobil Oyun Knights Chronicle İçin Ön Kayıtlar Açıldı

0

Netmarble’ın yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle için IOS ve Android platformunda ön kayıt açılıyor.

Oyun tüm dünyada yayınlanana kadar oyuncular ön kayıt yaptırarak, SSR dereceli 6 yıldızlı Rebecca, Beyaz Şövalyeler, 1 milyon altın ve 200 elmas gibi oyun içi hediyeler kazanacak. Knights Chronicle yayınlandığında yaptığında iOS ve Android cihazlarda oynanabilecek.

Knights Chronicle mobil cihazlarda sıra tabanlı RPG türünde bir oyun ve tamamen ilginç bir hikâye ile birlikte anime türünde savaş sahneleri sunuyor. Oyunda 100’den fazla kahramanın yanı sıra, “Garniel” gezegeninin yok olmasını önlemek için büyük bir maceraya atılan Theo ve arkadaşlarının hikâyesi anlatılıyor.

Hikâye akışı tamamen 3D grafikler ile desteklenirken karakter sesleri ünlü ses aktörleri tarafından seslendirildi. Her bir aşama için kahraman ve onların benzersiz özel güçleri, stratejik bir oyun için daha iyi bir şans sunuyor.

Heroes of the Storm Rise of the Raven Lord Görüldü
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA XPG, INFAREX K20 Oyuncu Klavyesini Sunar

Previous article

Kratos’un Nefreti Atreus’ın Sonu Olacak // God of War TÜRKÇE

Next article

You may also like

More in Haberler