Haberler

Modern Warfare Spec Ops Modu 2020’ye Kadar Sadece PS4’te

0

FPS oyunlarının konsol tarafında ne kadar geri planda kaldığından hepimizin haber var. Sonuçta bu türün en rahat oynandığı platform, kesinlikle PC. Aksini düşünen çokça oyuncu olduğunun farkındayız. İki taraflı baktığımızda biraz mutlu olacağınız, belki de çokça sinirleneceğiniz bir haberimiz var; PlayStation’ın verdiği bilgiye göre Call of Duty: Modern Warfare‘in Spec Ops Survival Mod‘u ilk defa PS4 özelinde olacak. Mod, sonraki aylarda Xbox One ve PC platformlarına da gelecek ancak bu tarih, biraz uzak.

Bilinmeyenler için Spec Ops, Modern Warfare serisinin geleneksel bir parçasıdır. Activision’a göre co-op oynanışıyla ekibinizin yetenek seviyesinden bağımsız olarak, herhangi bir kimsenin oynayabileceği “tamamen yeni” ve “stratejik” görevleri içerir. 

Spec Ops, ilk olarak Modern Warfare 2’de tanıtılmıştı. Yalnız veya co-op olarak oynanabilecek bir dizi kısa senaryo görevlerini öne çıkaran bu mod, serinin en popüler isimlerinden biri ve dönüşünü bekleyen çok fazla CoD hayranı mevcut. Spec Ops Survival Mod, Ekim 2020’ye kadar sadece PS4 konsolunda yer alacak

Bu, Sony’nin CoD ile yaptığı ilk özel anlaşma değil. Neredeyse bütün yıl boyunca bir şeyi kendisi için kilitlemek, biraz sert bir taktik, ancak bir noktada alışıyorsunuz.

 

Call of Duty: Modern Warfare – PC ve PS4 Grafik Karşılaştırması
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    The Last of Us Part II Türkçe Dublaj ve Altyazı ile Geliyor

    Previous article

    Yeni Oyun Yılının İlk OVERGAMEFEST’ine Hazır Mısınız?

    Next article

    You may also like

    More in Haberler