Haberler

MSI, MSIology ile Yepyeni Laptopları Tanıttı

0

Esrarengiz Babil mitolojisinin beşiğinden diğer tüm tanrıların anası ejderha tanrıça Tiamat, MSI’ın sanal etkinliği MSIology ile yeniden canlanıyor! Şirket bu etkinlikte 35.yılını özel güçlü oyun laptopu GE76 Raider Dragon Edition Tiamat ile kutladı. Ayrıca MSI bir kez daha sektörde liderliğini göstererek NVIDIA® GeForce RTX 3080 grafiklere sahip laptoplar gibi en yeni teknolojiye sahip donanımlarını da tanıttı. Oyun devinin “Dev Şok Dalgası” adını verdiği etkinlik, destansı ortamı ve başarısı ile dünyanın her yanından izleyicilerin ilgisini topladı.

“MSI MSIology Sanal Etkinliği” ile ilgili daha fazla bilgi için: msi.gm/MSIology

MSI, 2021 başında GE, GS, GP ve GF serisi ürünlerinde en hızlı ekran kartını kullandı. MSI laptop ile gelen GPU performansı sayesinde oyun deneyimi sinematik bir karaktere bürünüyor! GeForce RTX™ 3080 grafikleri, NVIDIA’nın 2.nesil RTX mimarisi olan Ampere sayesinde oyun tutkunlarının her zaman aradıkları ultra performansı sunuyor. Bu grafik işlemcilerde en gerçekçi Ray Tracing hesapları için çığır açan RT çekirdekleri ve yeni stream işlemcilerinin yanı sıra en yeni yapay zeka teknolojisi için Tensor çekirdekleri mevcut.

MSI ayrıca Intel ve NVIDIA ile güç birliği yaptı. CPU’nun grafik işlemciye tam erişim sağlayarak FPS değerlerini %5-10 arasında arttırmasına yardımcı olan “Resizable Bar teknolojisi” de oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bu MSI ürünlerine adapte edildi.

Optimal internet bağlantısının gittikçe artan önemini yansıtan yeni MSI ürünleri, pazara 6 GHz bandında çalışan WiFi 6E ile bir kez daha öncülük ediyor. Bu kablosuz bağlantı teknolojisi video akışları, sanal gerçeklik ve diğer kablosuz deneyimlerde çok daha hızlı net veri iletimi olanağı sunmakta. Etkinlik sırasında MSI aynı zamanda MSI Creator Center yazılımının yeni işlevlerini de tanıttı. Microsoft Azure Cloud ile yapılan işbirliği sayesinde yeni versiyonda yapay zeka kullanılarak kullanıcı senaryoları hesaplanıyor ve karmaşık mühendislik işleri için sistem optimize ediliyor.

MSIology ruhu, MSI’ın global laptop trendlerine önderlik etmesini temsil ediyor. Görkemli MSIology sanal etkinliğinde, Tiamat’ın kadim çığlığı eşliğinde izleyiciler kendilerini bir anda medeniyetin beşiği Mezopotamya’da buldular!

MSI Notebook departmanı global satış ve pazarlama direktörü Derek Chen, etkinliği destansı bir açılışla başlatarak “Ejderha ruhu her zaman markamızın kalbinde olmuştur. Ve bugün, sizleri Babil mitolojisine, gelmiş geçmiş en meşhur ejderhalardan biri olan Tiamat’a götürüyoruz” dedi. ”

Bu anlatılmamış hikaye ve mistik canavarlar, GE76 Raider Dragon Edition Tiamat’ın kasası üzerinde sınırsız gücün sembolü olarak mükemmel bir gravür şeklinde kazılı! Tıpkı efsanevi GE76 ve GE66 Raider serileri gibi, GE serisi de hem Mystic Light ile göz kamaştırıcı bir tasarıma, hem de bir oyun laptopundan beklediğiniz inanılmaz performansa sahip. En yeni NVIDIA® GeForce RTX™ 3080’e kadar grafikler ve Intel® Core™ i9 işlemcilere ek olarak, bir oyun laptopunda ilk kez göreceğiniz yeni Wi-Fi 6E ile geliyor. Böylece bağlantı avantajına da sahip olacaksınız. Oyun tutkunuzun sisteminizi aşırı ısıtmasını engellemek için GE serisinde MSI Cooler Boost 5 kullanıldı. 6 heat pipe ve 2 fan sayesinde laptopunuzu hızla soğutmak için daha fazla hava akımı üretiliyor.

GS66 STEALTH. GÜNDÜZ ÇALIŞIR, GECE OYUN OYNAR!

Benzersiz ince profilli tasarımı ile GS66 Stealth, içindeki oyuncuyu gizlemek isteyen iş insanları için mükemmel bir kamuflaj. iF Tasarım Ödülü ve Red Dot 2020 gibi birçok ödüle sahip, yüksek kaliteli “Keskin ve simsiyah” tasarımı ile GS66 Stealth en yeni GeForce RTX™ 30 serisi grafik işlemci ile donatıldı. Bu GPU ile gelen DLSS AI teknolojisi, oyunları 4K çözünürlükte, Ray Tracing ve 60 FPS desteği ile en gerçekçi görseller eşliğinde oynamanıza olanak tanıyor. GS66 ayrıca Intel’in 8 çekirdekli en güncel işlemcileriyle donatıldı.

Ek olarak GS66, Cooler Boost Trinity+ sistemi, 0.1 mm’lik dünyanın en ince, keskin kenarlı fan kanatları, son derece akıcı 300 Hz IPS seviyesi ekranı ve bir laptopta şu ana kadar görülen en yüksek kapasiteye sahip 99.9 WHr bataryası ile gittiğiniz her yerde maksimum performansta ve kesintisiz çalışmaya ve oyuna olanak tanıyor. Bunlara ek olarak True Color 3.0 teknolojisi ve 1+2 Matrix Ekran destekli Surround çoklu ekran imkanına da sahip.

MSI, yepyeni GP66 & GP76 Leopard’ı sunar. Hem günlük işlerinizi, hem de en talepkar mühendislik projelerinizi rahatlıkla kaldırabilecek bu canavarın yeni kasası son derece sade ve mütevazı olabiir. Ancak GP Leopard artık eskisinden de güçlü. GP66 ve GP76 Leopard, GeForce RTX 3080’e kadar grafikler ve en yeni Intel® Core™ i7 işlemciler ile gerçek işlem ve render gücünü ortaya koyuyor. Yeniden düzenlenen kapsamlı giriş-çıkışları ile tüm veri transferlerini ve görüntü çıkışlarını destekliyor. Ayrıca en gerçekçi ve doğru görsellerle 8K çözünürlüğe kadar destek veriyor. Böylece en karmaşık ve detaylı mühendislik projelerinizi bile rahatlıkla tamamlayabileceksiniz.

Laptoplar arasında öne çıkan yeni bir model de dünyanın en ince 15-inch gaming laptopu olan Stealth 15M. Ultra taşınabilir özellikleri ile şehirli bir tarzdan esinlendi. İnanılmaz gücünü sadece 1.7 kg ağırlığındaki ve 16.15mm inceliğindeki kasasının içinde gizliyor. Ayrıce 5 GHz’e kadar hıza sahip 11.nesil Intel H serisi işlemci ile gelen ilk oyun laptopu olma özelliğine sahip. GeForce RTX™ 30 serisi grafikleri ile Stealth 15, genç profesyonellerin hem günlük işlerinde, hem de oyun seanslarında fırtına gibi esmesine yardımcı olacak.

Oyuncuların ihtiyacı olan temel özellikleri tercih edenler için, ince ve hafif GF75 ve GF65 Thin serileri, hem şık, hem de daha ulaşılabilir oyun laptopları olarak öne çıkıyor. GF Thin serisi, Intel Core i7 işlemci ve GeForce RTX™ 30 serisine kadar grafiklerle güçlü bir donanıma sahip.144Hz IPS seviyesi panel ve ince çerçeveli ekran ile daha önce oyunları keskin görüntüler eşliğinde oynama imkanı sunuyor.

Unutmayın, MSI aynı zamanda tasarımcılar için de çalışıyor. MSI Creator 15, her işte kullanabileceğiniz mükemmel bir laptop. Özellikle en zor tasarım işleri için üretildi. Gerçeğine en sadık görseller için her laptop, %100 AdobeRGB renk gamutuna sahip ve Calman tarafından onaylanmış olan 4K True Pixel paneli ile en doğru renklerle çalışmanıza imkan sunuyor. RTX 30 grafikleri ile hızlandırılan Creator 15, video ve 3D animasyon render süresini büyük ölçüde azaltan bir donanıma sahip. Ek olarak yeni dokunmatik ekranı sayesinde menüler arasında gezinmeyi kolaylaştırır ve üretkenliğinizi arttırır. 99.9 Watt/saatlik bataryası ve hafifliği sayesinde işinizi uzaktaki stüdyolara veya müşterinize götürmek de artık çok rahat.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Fujifilm, SmallRig Türkiye tek yetkili distribütörlüğünü üstlendi

Previous article

HyperX ve Allied Esports, İsim Hakları Sözleşmesini Yeniledi

Next article

You may also like

More in Haberler