Haberler

MSI Sailing Team / AG, 2 Trofede Şampiyonluk Kazandı

0

2016 yılından beri AG Sailing ile işbirliği içinde yarışan MSI Sailing Team /AG, 2018 yılında iki büyük trofeye damgasını vurdu. IRC 1 sınıfında yarışan MSI Sailing Team /AG, Türkiye yelken dünyasının önemli iki trofesi olan İYK (İstanbul Yelken Kulübü) ve TAYK (Türkiye Açık Deniz Yat Kulübü) Trofelerini IRC 1 sınıfında şampiyon olarak tamamladı.

2018 yılı boyunca gerçekleşen İYK Trofesi 6 yarış ve 9 etaptan oluşurken TAYK Trofesi 12 yarış ve 24 etaptan oluştu.

IRC 1 sınıfında yarışan MSI Sailing Team /AG, toplamda 10 teknenin yarıştığı TAYK Trofesinde 6 etapta birinci, 11 etapta ikinci, 3 etapta üçüncü, 3 etapta dördüncü, 1 etapta ise beşinci oldu. Aynı takımİYK Trofesinde, IRC 1 sınıfında 4 etapta birinci, 3 etapta ikinci ve 2 etapta üçüncü olarak Trofede şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

NVIDIA ve MSI, GeForce GPU Dizüstü Bilgisayarlara 11.11 Fırsatı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Apex Legends İlk Haftasında 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Previous article

The Division 2 Açık Beta, Mart Ayında Başlıyor

Next article

You may also like

More in Haberler