Haberler

n11Faturam ile e-Fatura’ya Gönüllü Geçiş Yapan Şirket Sayısı 150’yi Aştı

0

Digital Planet ve n11.com ortaklığıyla hayata geçirilen n11Faturam uygulaması da e -Fatura’ya gönüllü geçiş yapan firma sayısını kayda değer bir oranda artırıyor. 2018 Ocak ayında uygulanmaya başlayan n11Faturam sistemiyle 150’yi aşkın firmanın e-Fatura’ya geçiş yaptığı görülüyor. 

Digital Planet ve n11.com’un ortak çözümü n11Faturam; şirketlere daha az maliyet, zamandan tasarruf, fatura saklamada güvenlik gibi avantajlar sunuyor. Faturaların kolayca oluşturabilmesi, oluşturulan faturaların anında e-mail yoluyla müşterilere iletebilmesi, eski faturaların dijital ortamda saklanabilmesi ve gerektiğinde hızlıca bulunabilmesi de bu avantajlar arasında yer alıyor.

GİB, elektronik belge uygulamalarının yaygınlaştırılması stratejisi çerçevesinde daha önce yayınladığı tebliğde e-Fatura mükelleflerine yönelik düzenlemelerini duyurmuştu. Bu çerçevede yeni bir tebliğ taslağı yayınlayan GİB, e-Ticaret aracı hizmet sağlayıcıları, internet reklamcılığı hizmet aracıları ve internet ortamında ilan yayınlayan mükelleflere Ocak 2019 tarihine kadar e-Arşiv uygulamasına geçiş zorunluluğu getiriyor. Ayrıca yayınladığı bir başka tebliğ taslağında ise e-Fatura’ya geçiş yapmış şirketlere e-İrsaliye’ye geçişi zorunlu olacak.

Kaspersky Password Manager Parolalardan Çok Daha Fazlasını Koruyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Kaspersky Password Manager Parolalardan Çok Daha Fazlasını Koruyor

Previous article

​Zyxel’den Yüksek Bant Genişliğine İhtiyaç Duyanlara Yönelik Router

Next article

You may also like

More in Haberler