Haberler

NEW STATE MOBILE için Among Us temalı içerikler yolda

0
NEW STATE MOBILE için Among Us temalı içerikler yolda

Takım çalışmasını ve ihaneti konu alan fenomen oyun Among Us popüler mobil battle royale oyununun son güncellemesinin bir parçası olarak NEW STATE MOBILE ile iş birliği yapıyor. 21 Nisan’dan 19 Mayıs’a kadar NEW STATE MOBILE oyuncuları, Among Us temalı mini oyun, yeni oyun içi eşya paketi, Troi haritasına eklenen yenilikler ve daha da fazlası ile içlerindeki Sahtekârlarını kucaklayabilecekler.

Oyuncuların NEW STATE MOBILE‘da deneyimleyebilecekleri Among Us temalı içeriğin bir özetini aşağıda görebilirsiniz. 

  • Among Us’ın The Sting of Betrayal’ını Troi’nin başlangıç adasında deneyimleyin: Among Us‘ın temel mekaniğine bağlı olarak, oyuncular Troi’de bir maç başlamadan önce teması olan bir mini oyuna katılabilecekler.
    • Takımlar başlangıç adasına girdiklerinde, maç başlamadan önce hızlı bir Among Us oyunu oynayabilecekler.
    • Takımın bir üyesi rastgele Sahtekâr olarak atanırken, kalan üyeler Sahtekâr tarafından öldürülmemeye çalışırlar.
    • Sahtekâr, mini oyun sırasında takım üyelerini ortadan kaldırmak için silahlar kullanabilir.
  • Öldürmek İçin Giyinin (Bir Sahtekâr Gibi): Oyuncular özel temalı kasalar satın alarak maske, palto, iç giyim, sırt çantası, silahlar, araçlar ve daha fazlası da dahil olmak üzere çeşitli oyun içi öğelere sahip olabilirler.
  • Crewmate Aksesuarları Troi’ya Geliyor: İş birliği boyunca oyuncular, Troi’nin başlangıç adasına ve onun Chester ve Anchorville noktalarına saçılmış çeşitli Among Us Crewmate temalı eşyalarla karşılaştıklarından normalden daha endişeli olabilirler.
  • Among Us Etkinliği Sırasında Ödüller Kazanın: Oyuncular 21 Nisan’dan itibaren çeşitli eşsiz görevleri tamamlamalarını gerektiren özel oyun içi etkinliğe katılabilirler. Oyuncuların bu görevleri tamamlamaları, oyun içi profillerine renk katmak için kullanılabilecek Among Us temalı çerçeve, unvan, ikonlar ve daha fazlasını kazandıracak. Oyuncular ne kadar çok görev tamamlarlarsa, o kadar çok eşya kazanabilirler.

NEW STATE MOBILE’ın Kıdemli Yapımcısı Minkyu Park iş birliği ile ilgili “Oyun topluluklarına eşsiz ve olağanüstü eğlenceli deneyimler sunma konusunda aynı hedefleri paylaştığımız Among Us ile bir araya geldiğimiz için son derece heyecanlıyız” diyor ve “Innersloth’un bu ortaklığa olan bağlılıkları ve tutkuları sayesinde, tüm oyun severlerimizin keyif alacağına güvenerek, çok sevilen Among Us’ı NEW STATE MOBILE dünyasına getirmek için yorulmadan birlikte çalıştık.” diyerek sözlerini tamamlıyor.

Innersloth tarafından geliştirilen Among Us, takım çalışmasının ve ihanetin yer aldığı, popüler çok oyunculu bir oyundur. Oyunda, oyuncular uzay gemilerini bir arada tutmaya ve medeniyete geri dönmeye çalışırlarken, ekipteki rastgele bir veya daha fazla oyuncunun herkesi sabote edip öldürmeye çalıştığı Sahtekârlara da dikkat etmeliler.

Innersloth Topluluk Direktörü Victoria Tran, “Her iki topluluğumuzun da keyif alabileceği heyecan verici yeni bir konsept yaratmak için NEW STATE MOBILE ile işbirliği yapmaktan çok mutluyuz” diyor ve “Eğlenceli oynanış, hissiyatı ve hayatta kalma yönleri birbirine çok iyi uyuyor ve oyuncuları yeni Among Us kozmetikleriyle görmek için sabırsızlanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamlıyor.

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    GECE GECE NEW STATE MOBILE Ramazan Kupası başladı

    Previous article

    GECE GECE NEW STATE MOBILE Ramazan Kupasında üçüncü hafta heyecanı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler