Haberler

Nintendo Switch ile Kes, Dilimle, Böl: Nice Slice

0

Clock Simulator veya iHUGU gibi orijinal oyunların yayıncısı olan Kool2Play, bir sonraki prodüksiyonu olan Nintendo Switch için Nice Slice’ı tanıttı.

Nice Slice, oyuncunun her seviyede görünen öğleleri keskin bir bıçakla olabildiğince küçük parçalara ayırması gereken bir oyundur. Seviyeler, bulunduğumuz ortama bağlı olarak değişmektedir – evde ekmek, peynir, kek ve tipik bir mutfakta bulunabilecek diğer ürünleri keseceğiz. Ancak Dünya yörüngesine taşındığımızda, çeşitli kozmik aletlerin kıyılması ile uğraşmamız gerekecek.

Nice Slice’ta elde ettiğiniz nihai parçalar ne kadar küçük olursa o kadar çok puan kazanırsınız. Öte yandan dilimleme işi de göründüğü kadar kolay değil – ileri ki seviyeler engellerle dolu. Örneğin, cisimlerin düzensiz bir şekilde etrafta uçtuğu sıfır yer çekimli bir ortamda, oyuncunun yalpalanan bir uzay gemisini veya bir uzay istasyonunu kusursuz bir şekilde kesmesi gerekecek.

Dahası, Nintendo Switch konsolunun olanakları sayesinde, Nice Slice bu türe ilk defa çok oyunculu seçenek kazandırıyor! Oyuncular artık arkadaşlarıyla “hançer dalaşına” dahil olup hangisinin daha hızlı parmaklara, daha keskin gözlere sahip olduğunu görebilirler.

Şimdi bunlara çizgi film grafiklerini, basit kuralları, doyurucu bir oyun ve keskin mizahı eklersek; boş boş beklerken zaman geçirmek için değil, uzun zaman eğleneceğiniz bir oyunumuz ortaya çıkıyor.

Nice Slice özellikleri:

  • Sonsuz bir yüksek skor koşusu ve daha büyük ve daha büyük kombinasyonlar elde etme imkanı
  • Pop kültür karakterlerinden ilham alan karikatür bıçaklar
  • Keşfetmek ve ustalaşmak için birçok püf noktası ve beceri
  • İki kişilik çılgın çok oyunculu mod
  • Nintendo Switch konsoluna uyarlanmış kontroller

Nice Slice, Nintendo eShop üzerinden 1,99 dolara satın alınabilir.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake Yolda
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer Yeni Swift 7 ile İnceliği Yeniden Tanımlıyor

Previous article

Bangkok Ulusal Stadyumu’nda DOTA 2 ve PUBG Finalleri

Next article

You may also like

More in Haberler