Haberler

Nintendo Switch Online Üyeleri İçin Yeni Oyunlar Çıktı

0

Nintendo hayranları, popüler multiplayer oyunlarında çevrimiçi oyun, Save Data Cloud yedeklemesi, sesli sohbet için akıllı telefon uygulaması, desteklenen oyunlar için diğer özellikler, özel teklifler ve ek çevrimiçi oyun ile klasik NES oyunlarını tecrübe etme seçeneği de dahil olmak üzere ücretli hizmetin sunduğu özelliklerin keyfini çıkarmak için Nintendo Switch Online’a kaydoldu. 20 NES oyununun ilk seti açıklandığında söz verildiği gibi, Nintendo Switch’e daha fazla retro oyun geliyor.

NES Open Tournament GolfSolomon’s Key ve Super Dodge Ball Nintendo Eğlence Sistemi ™ – Nintendo Switch Online’da her zaman ve her yerde oynayabilir.

  • NES Open Tournament Golf –ABD, İngiltere ve Japonya’daki üç fantastik parkurda, Stroke, Match ve Tournament modlarında başka bir oyuncuya meydan okuyun. Kulübünüzü seçmeden önce rüzgâra ve deliğe olan mesafeyi koruduğunuzdan emin olun, aksi takdirde yüksek puanlar elde edersiniz… ki bu oyunda bunu yapmak istemezsiniz.
  • Solomon’s Key –Yetenekli bir kahraman olan Dana’yı oynayarak, gizemli blok oluşturma becerilerinizi ve diğer büyülü güçlerinizi kullanarak 40’ın üzerinde aşamada stratejik olarak manevra yapmalısınız. Bell’i bularak her aşamada tutsak Fairy’i kurtarın ve Sihirli Anahtarı ele geçirerek kaçın. Gizli öğeleri keşfetmek için hızlı düşünme ve büyülü ateş gücünü kullanın ve zamana karşı yarışırken çok sayıda düşmandan kaçının.
  • Super Dodge Ball – Super Dodge Ball’da ABD Dodge Ball takımının kontrolünü ele geçirin ve dünyanın en iyi atıcılarından biri olmak için dünyayı dolaşın. Dünyanın dört bir yanındaki oyun alanlarına adım atın ve rakiplerinizi yenmek için normal ve süper atışlarınızı kullanın.

Bu NES oyunlarına ek olarak, Nintendo Switch Online kullanıcıları ayrıca The Legend of Zelda için özel veri kaydetmesinin geldiğini de fark edecekler. Artık, oyuncular maceralarına, Beyaz Kılıç, Büyülü Kalkan, Mavi Yüzük ve Güç Bileziği de dahil olmak üzere bir yığın rupi ve eşyayla başlamayı seçebilirler. Gelecekte diğer NES oyunları için de özel veri kaydetme seçeneği kullanıma sunulacak.

Daha önce de duyurulduğu gibi, NES – Nintendo Switch Online kütüphanesine Kasım ayında yapılacak yeni eklemeler arasında Metroid, Mighty Bomb Jack ve TwinBee yer alacak. Aralık ayınca ADVENTURES OF LOLO, Ninja Gaiden ve Wario’s Woods yayınlanacak.

Fitness Boxing, Nintendo Switch’e Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fitness Boxing, Nintendo Switch’e Geliyor

Previous article

Mega Man 11 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler