Haberler

Nintendo Switch’te Assassin’s Creed Vurgunu

0

Nintendo Switch son sürprizini ortaya çıkardı; Assassin’s Creed: Rogue ve Assassin’s Creed 4: Black Flag “remastered” olarak geliyor.

The Console Club’ın verdiği bilgiye göre AC serisinin sevilen isimlerinden olan Rogue ve Black Flag, Switch platformuna çıkacak. 

Forum çılgınlarından ResetEra, AC bundle olarak görünen Black Flag ve Rogue isimlerinin remastered versiyonlarının geleceğini belirtmiş. Oyun dünyasının analistlerinden Daniel Ahmad, haberlerin gerçek olduğunu vurgulamaktan da geri kalmamış.

Oyunların listelendiği tarih ise 6 aralık olarak görülüyor. Konuyla alakalı henüz Ubisoft‘tan bir açıklama gelmemiş olsa da birçok oyun gibi AC serilerinin de Switch’e çıkması büyük sürpriz sayılmaz. Bu yıl Nintendo, birçok oyunun Switch versiyonuyla oyun kütüphanesini genişletmeye kararlı adımlar atmıştı. Doğal olarak The Witcher 3 sonrası Rogue ve Black Flag oyunlarının da Switch’e gelmesi zaten beklenen gelişmelerden biriydi.

Asıl gelişmeler, muhtemelen birçok Switch sürprizinin açıklanacağı Nintendo Direct sırasında gerçekleşecek. Bildiğimiz ise Nintendo’nun, Luigi’s Mansion 3 ve Pokemon Sword and Pokemon Shield hakkında daha fazla bilgi vereceği.

Code Vein Demo Konsollara Çıktı
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Code Vein Demo Konsollara Çıktı

    Previous article

    Switch’e Gelen 20 Nintendo Oyunu

    Next article

    You may also like

    More in Haberler