Haberler

Platformlar Arası Oynanış ile PUBG Konsol Versiyonu Güncelleniyor

0

PUBG Corporation yaptığı duyuru ile Cross Network Play’in, PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’una (PUBG) eklendiğini açıkladı.

Daha büyük bir oyuncu havuzunun kilidini açacak olan Cross Network Play konsol oyuncuları için daha kısa bekleme süreleri sağlayacak ve daha birleşik bir oyun deneyimi yaratacaktır. Cross Network Play öncelikle Eylül ayının sonunda açık test sunucusunda yayınlanacak ardından ekim ayının başındaki esas sunucuda başlatılacak.

Cross Network Play’e ek olarak, PUBG Corporation daha hızlı konsol güncellemeleriyle bütünsel bir deneyim oluşturma yolunda bir adım daha atıyor. Konsol oyuncuları artık PC versiyonu çıktıktan sonraki iki hafta içinde güncellemelere kavuşarak her zamankinden daha erken bir zamanda içeriğe dalabilecekler.

Konsol için 27 Ağustos’ta yayımlanacak SEASON 4 ile başlayacak bu yenilik ile oyundaki tüm güncellemeler bütün platformlarla eşit hale gelecek. Tüm oyun içeriği platformlarda yakalanacak ve hizalanacak. Sonraki tüm konsol güncellemeleri PC’de yayınlanmasından iki hafta sonra sunulacak.

SEASON 4, 27 Ağustos’ta konsola geldiğinde, ilk ve en ikonik haritasına çarpıcı bir görünüm kazandıran Erangel Görsel Güncelleştirmesi de içerisinde bulunacak. Klasik harita şimdi yeni bina stilleri, daha gerçekçi manzaralar ve arazi, adanın tarihi ile ilgili ipuçları ve haritadaki bazı değiştirilmiş alanlar ile oyuncuların daha önce hiç olmadığı gibi savaş alanlarını keşfetmelerini sağlıyor.

Konsol için SEASON 4 ayrıca, sezondan en iyi şekilde yararlanmak isteyen oyunculara benzersiz görevler ve ödüller sunan Survivor Pass 4: AFTERMATH’i de sunuyor. Kooperatif görevler adı verilen yeni gelişim mekaniği oyuncuların belli başarımları birlikte aşmasına ve yeni hediyeler açmasına imkan sunacak. 

Oninaki, Switch, PS4 ve Steam Platformlarına Çıktı
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Oninaki, Switch, PS4 ve Steam Platformlarına Çıktı

    Previous article

    ​HONOR 20 Yaz Bitmeden Türkiye’de Kullanıcılarla Buluşuyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler