Haberler

PLITCH, PC oyunlarınıza ikinci bir hayat veriyor

0
plitch

Oyundaki görevlerde takılmaya vaktin yok ve hızlıca ilerlemek istiyorsun. Birkaç yıl önce saatlerce oyun oynuyordun ama bunun için artık çok vaktin kalmıyor. Oyun oynamak sevdiğin bir hobi olabilir, ancak artık hayatında buna yer yok. Yani, PLITCH öncesi durum böyleydi.

PLITCH, desteklenen oyunları tercihlerine göre ayarlayabileceğin görülmemiş bir yazılımdır. Elden Ring oynarken sınırsız mühimmat, sınırsız FP ve can, Dying Light 2 ve Cyberpunk 2077 de God mode, Total War: Warhammer III üzerinde bankaya para eklemek PLITCH sayesinde mümkün. 3294 oyun ve 43.000 kişiselleştirme seçeneğinden oluşan kütüphanemiz, değerli zamanını en iyi şekilde değerlendirmeye ve sevdiğin oyunların keyfini yeniden çıkarmana olanak tanıyacak.

PLITCH’de bugün ücretsiz deneme ve premium olarak bulunan kişiselleştirmelerin yaklaşık %10’unu kullanma hakkına sahip olacaksın. PLITCH’in oyun keyfini nasıl iyileştirebileceğini ücretsiz olarak deneyebilir ve daha sonra kendi kararınla premiuma geçebilirsin. Abone olduktan sonra, aboneliğin aktif olduğu sürece eklenecek tüm güncellemeler ve yeni oyun kodlarına erişimine elbette herhangi bir ekstra ücret ödemene gerek olmayacak.

ROL YAPMA OYUNLARI

Uzak Doğu rol yapma oyunları çoğunlukla çizgi roman tarzında sunulurken, batının rol yapma oyunları daha çok yetişkinlere uygun düzeyde ve daha canlı sunulmaktadır.

PLITCH hile kodlarıyla, örnek olarak karakterinizin yaşam enerjisini, deneyim ve beceri puanlarını istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

RTS OYUNLARI

Gerçek Zamanlı Strateji oyunları, en popüler video oyun türlerinden biridir.

PLITCH hile kodları sayesinde nüfuzunuzu veya diplomasi değerinizi istediğiniz gibi artırabilirsiniz. Finansal kaynakları ve acil ihtiyaç duyulan hammaddeleri istediğiniz anda elde edebilirsiniz.

SAVAŞ OYUNLARI

Savaş oyunlarında, gerçek zamanlı bir strateji oyunundan farklı olarak yapmanız gereken tek şey, birkaç farklı silah ile rakiplerinizi yok etmektir.

PLITCH hile Kodları size ek yaşam enerjisi verecek, sizi ölümsüz kılacak, mühimmatınızı sınırsız hale getirecek, tüm silahları aktif edecek ve size en popüler hilelerden olan “Godmode”u hizmetinize sunacaktır.

MACERA OYUNLARI

Çok fazla olmayan macera oyunları neredeyse her zaman tek oyunculu oyunlardır ve oyuna bağlı olarak aksiyon ağırlıklı bir maceraya veya bir rol yapma oyununa geçiş olması mümkündür.

Macera tarzındaki oyunlarda hile kodlarının yardımıyla yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz veya karakterinizi ölümsüz hale getirebilirsiniz. Diğer kodlarla istediğiniz kadar para ekleyebilir veya bir oyundaki tüm item’ları aktif edebilirsiniz.

SİMÜLASYON

Simülasyon oyunları her zaman bir yarış pilotu, profesyonel futbolcu, doktor veya çiftçi olmayı hayal etmiş ancak bu hayali asla gerçekleştirmemiş oyuncular için birebirdir. Oyuncular bir simülasyon yardımıyla, en azından kısmen böyle bir kariyerin nasıl hissettirdiğini öğrenebilirler.

PLITCH hile kodları çoğunlukla simülasyonlarda finansal problemini ortadan kaldırmaktadır, aynı zamanda daha fazla yakıt ihtiyacınız varsa yakıtınızı tamamlar veya günün saatlerini, karakterlerin atlama yüksekliğini, yerçekimi kuvvetini ayarlamak gibi destek amaçlı işlevlerle oyununuza farklı tatlar katar.

Bu uzun listede hemen hemen her oyuncu için bir şeyler var. En iyi oyunlardan birkaçını kaçırdıysanız ve şimdi onları oynamak isterseniz, tam zamanı! Artık bir oyunda takılı kalmak yok, PLITCH’i kullanarak oyunları kısa sürede bitirebilir ve her zaman dilediğiniz her şeyi başarabilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

NEW STATE MOBILE ile McLaren Automotive ortaklı duyuruldu

Previous article

Free Fire Ramazan ayında oyunculara 1 ton baklava dağıtacak

Next article

You may also like

More in Haberler