Haberler

Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Eevee İçin Ücretsiz Demo Geldi

0

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununun heyecan verici dünyasına adım atmak isteyen oyuncular artık Nintendo eShop’ta ücretsiz demo sürümünü indirerek Pokémon Trainer olmanın nasıl bir his olduğunu öğrenebilecek.

Nintendo Switch sahipleri şimdi Nintendo websitesi üzerinden ücretsiz Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Pokémon: Let’s Go, Eevee! demosunu indirebilir.

Oyunun tam sürümünde, oyuncular Kanto bölgesini bir arkadaşıyla veya tek başına keşfedebilir, onlarca çeşitli Pokémon’u yakalamak için Poké Ball Plus veya bir Joy-Con kullanabilir ve Pokémon’u aktarmak için Pokémon GO uygulamasına bağlanabilir.

Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition’a dayanan bir hikayede, Pokemon hayranları ve yeni oyuncular, alçakça amaçları için Pokemon’dan faydalanmak isteyen Team Rocket’ın planlarını engellemek için ortağı Pikachu veya ortağı Eevee ile birlikte çalışacaklar.

Kingdom Hearts 3 (PS4 PRO) Oynanış – #4 Toy Box
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

The Division 2 Açık Beta, Mart Ayında Başlıyor

Previous article

Black Desert Türkiye’den “Sevgilim Olur Musun?” Kampanyası

Next article

You may also like

More in Haberler