Haberler

PUBG Çöl Haritası, Yeni Silahla Buluşuyor: R45 Revolver!

0

NVIDIA, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) ‘ta gelecek çöl haritası için özel yeni bir silah duyurusunu GeForce.com’da yaptı. Yeni R45, altı atışlı bir revolver ve 45 ACP cephaneli yapıya uygun olarak bir hızlandırıcı ile birlikte geliyor. Red dot sight eklentisini de destekliyor.

R45 revolver, bu ayın sonlarına doğru, PUBG piyasaya sürüldüğünde oyuncularla buluşacak. Yeni R45, bir world spawn silahı olarak yalnızca yeni çöl haritasında, önüne geleni talan edecek. R45, Erangel haritasında, artık çöl haritasında yer almayan R1895 revolver’in yerini alacak.

Bildiğiniz üzere PUBG, NVIDIA ShadowPlay Highlights özelliğini destekleyen bir oyun ve bunun sayesinde R45 ile de yaptığınız tüm önemli anları, kill’leri, head-shot’ları otomatik olarak bilgisayarınıza kaydetmeye devam edebiliyor olacaksınız.  Bunun yanısıra, bir diğer NVIDIA’ya özel durum ise: 4K’da PUBG oynamak için bir GeForce GTX 1080 Ti GPU’ya ihtiyacın olunması.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, Steam’de rekor kıran anlık oyuncu sayısı ve 24 milyonun üzerinde satışı ile dünyanın en popüler bilgisayar oyunu olmaya devam ediyor. Bu ayın sonlarında PUBG’nin erken erişim dönemi sona erecek ve oyuna yeni bir çöl haritası, yeni yapılar eklenecek; aynı zamanda oyun daha bir sürü ekleme ve iyileştirmelerle gelecek.

Kristal Piksel 2017’de Finalistler Belli Oldu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Black Mirror Fanları! 4. Sezon, Çok Yakında Netflix’te!

Previous article

PS4 Satışları Dünya Çapında 70,6 Milyon Adedi Geçti

Next article

You may also like

More in Haberler