Haberler

PUBG MOBILE Yeni Güncelleme Yayında

0

Tencent Games ve PUBG Corporation, oyunculara PUBG MOBILE’da yeni bir görüş açısı sunan ve Klasik Mod’da erişilebilen yeni birincil kişi görüş açısını sunuyor. Birinci kişi görüş açısı modu, silah rötuşları, Mini-Zone Arcade Modu ve daha fazlasını içeren bu büyük güncellemenin sadece küçük bir kısmını oluşturuyor.

Birinci kişi görüş açısı moduna ek olarak, PUBG MOBILE’ın son güncellemesi, yeni modlar, karakter özelleştirme ve iletişim modlarını da içeren birçok yeni oyun içi özelliği de beraberinde getiriyor:

  • Arcade Mode: Mini-Zone – Bu yeni Arcade Mod, 100 oyuncuyu üç misli silahla daha küçük bir çemberin içine bırakıyor. Bu modda, her maç yaklaşık 20 dakika sürüyor.
  • Cephanelik – Oyuncular artık silah istatistiklerine bakabilecek ve silah aksesuarlarının performns verilerini karşılaştırabilecek.
  • Royale Pass – Oyuncular günlük ve haftalık görevleri tamamlayarak puan kazanacak ve sıralamalarını yükseltebilecek. Belirli sayıda haftalık görevi tamamlayanlar ek sandık kazanabilecek.
  • Uçak ve Silah Rötuşları– En büyük ‘’Royale Pass’’ seviyesine sahip olan oyuncu artık uçağın dış görünümünü seçebilecek. Ayrıca mobilde, tüm yeni silah rötuşlarının kilidi açılarak özelleştirilebilecek.
  • Emoji’ler – PUBG MOBILE artık rakibi alkışlama, rakibe sataşma ve rakibe gülme gibi yeni jest ve hareketlere sahip.

PUBG MOBILE’ı App Store ve Google Play.’den ücretsiz indirebilirsiniz.

Detroit: Become Human #13 – Connor’ı Bıçakladılar!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Detroit: Become Human #13 – Connor’ı Bıçakladılar!

Previous article

Final Fantasy: Uyanış Mobil Platformlara Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler