Haberler

PUBG MOBILE’dan Görevimiz Tehlike Güncellemesi

0

Tencent Games, tam bir ay boyunca sürecek olan PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE) kampanyasıyla, 27 Temmuz’da vizyona giren “Mission: Impossible Yansımalar” filminden esinlenen, tamamı oyun içi içerikleri kullanıcılarına sunuyor. İlgili güncelleme, oyuncularının indirilmesine açıldı.

PUBG MOBILE, son güncelleme ile Mission: Impossible Yansımalar oyun içi teması ve aşağıdaki oyun içi özellikleri kazanacak:

  • “Mission: Impossible Yansımalar” Teması – Oyuncular yepyeni bir arka plan müziğini ve film temasına sahip özelleştirilebilir paraşütleri deneyimleyebilecekler.
  • Yepyeni Mücadeleler– Oyuncular, Takım Hücumu, Hayatta Kalma ve Birinci Şahıs Perspektifi modlarında tematik mücadelelere katılarak çeşitli ödüller kazanabilecekler.
  • Özel Oyun İçi Ödüller – Kampanya süresince oyuncular “Mission: Impossible Yansımalar” teçhizatlarını değiş tokuş edebilecek ve kullanabilecekler.

Oyuncular “Mission: Impossible Yansımalar” dünyasını Android ve iOS cihazlarındaki PUBG MOBILE’da yeni eşyalar, mücadeleler ve doğrudan filmden alınan diğer içeriklerle deneyimleyebilecekler.

PUBG MOBILE‘ı App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Asphalt 9 Legends ile İtalya Seyahati Kazanma Şansı

Previous article

TAB Gıda Dijital Pazarlama Direktörü Burak Akın ile eSpor Üzerine Konuştuk

Next article

You may also like

More in Haberler