Haberler

PUBG Xbox One X’te 30fps Kilidine Takıldı

0

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) aslında Xbox One X’te 60fps kalitesinde oynanıyor ancak kötü haber, biz 30fps’de takılı kalacağız.

Geçtiğimiz hafta PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Xbox versiyonun 60fps olacağı konusu açıklandığında, oyunun takipçileri oldukça sevinmişti. Ne yazık ki yapımcı firma, bu konuda birçoğumuzun hayallerini suya düşürdü.

Yukarıda yollanan tweet, PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Xbox One konsollarında 30fps olarak oynanabilineceği yazıyor. Ek olarak fps’nin artması için oyun sürekli geliştirilmeye devam ediyor ancak şimdilik görünen o ki 30fps’de takılı kalacağız.

Belirtmek gerekir ki Brendan “PlayerUnknown” Greene, standart Xbox One yapısının yaklaşık 30fps veya 40 fps’ye kadar çıktığını bir röportajda belirtmişti. İyi haber Greene’nin bu tweet’i olmasına rağmen gelecekte 60fps göremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Yani olay, “şimdilik” ibaresine takılı kalmış durumda.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, 12 Aralık tarihinde Xbox One’a gelecek. Microsoft, muhtemelen halinden gayet memnun. Bluehole da umuyoruz konsol tarafında gayret gösterecek ve oyunu daha başarılı hale getirecek.

Ben 10 İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ASUS, ROG’da Sana da Bir Oda Yarışmasının 1. Tur Kazananlarını Açıkladı

Previous article

Hellboy Reboot Filminden Son Detaylar Ve Vizyon Tarihi

Next article

You may also like

More in Haberler