Haberler

Quo Vadis Konferansı Oyun Geliştiricileri Sektörünün Nabzını Tutmaya Hazırlanıyor

0

Avrupa oyun sektörünün önde gelen şehirlerinden Berlin, bu yıl da sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan QUO VADIS’ye ev sahipliği yapıyor. 24-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek ve dünyanın dört bir yanından oyun geliştiricileri, yayıncıları ve paydaşlarını bir araya getirecek olan konferansta 170’den fazla konuşmacı, yaklaşık 150 sunumda katılımcılarla birlikte olacaklar. Her geçen yıl daha fazla dünyaya açılan Türk oyun geliştiricileri için, bu tip etkinlikler çok önemli bir fırsat.

Bu yıl QUO VADIS’nin zengin programında sanal gerçeklikten, oyunlarda hile yapımının önlenmesine, indie oyun geliştirmeden, finansal desteklere, oyun motorları ve araçlarından topluluk bileşenlerine kadar, oyun geliştirme süreçlerinin her alanına yönelik çeşitli sunumlar ve söyleşiler bulunuyor.

Konferansın en göze çarpan konuşmacıları şunlar:

  • Call of Duty: Advanced Warfare’in yaratıcısı Glen Schofield

  • Ubisoft’ta çalıştığı süre boyunca Assassin’s Creed serisinin ortaya çıkışında önemli rol oynamış Patrice Désilets

  • Star Wars: Battlefront’un Tasarım Direktörü Niklas Fegraeus

  • Star Citizen’in geliştirici ekibinden Brian Chambers

  • Worms gibi bir oyun klasiğine imza atmış Team17’nin kurucusu Debbie Bestwick

Bu isimlerin yanında Nintendo, Microsoft, Crytek, GREE, Nvidia, Niantic, EA DICE, Amazon, Doublefine Productions, Gameforge, InnoGames gibi sektörün kilit oyuncularının temsilcileri bilgi paylaşımlarında bulunacaklar.

Avrupa’nın en önemli kültür ve eğlence merkezlerinden biri olan bu benzersiz şehirde, dünyaca ünlü oyun geliştiricileriyle bir araya gelmek için www.qvconf.com/tickets adresinden size uygun katılım planlarından birini seçebilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra da MeetToMatch sistemine giriş yapıp, size özel kişisel toplantı asistanınızla toplantılarınızı organize edebilirsiniz.

QUO VADIS ile ilgili daha fazla bilgi için www.qvconf.com adresini ziyaret edebilir, konferans programını isehttp://qvconf.com/conference-schedule adresinden inceleyebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Samsung Galaxy S8 ile sınırlar kalkıyor

Previous article

“At Gibi” Ghost in the Shell İncelemesi

Next article

You may also like

More in Haberler