Haberler

RAINBOW SIX SIEGE, CRIMSON HEIST ve Operatör Flores Duyuruldu

0
RAINBOW SIX SIEGE, CRIMSON HEIST ve Operatör Flores Duyuruldu
Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için 6. Yıl’ın ilk sezonu Crimson Heist’ın tüm detaylarını duyurdu. Bu yeni sezon, Rainbow Six takımına katılan yeni Arjantinli Operatör Flores, tamamen yenilenmiş bir Hudut haritası, ek özellikler ve Elit görünümleri tanıtıyor. Crimson Heist’ta oyuncular yepyeni bir saldıranı keşfedecek: Adı Flores. RCE – Ratero Charge adlı orijinal bir cihazla donatılmış olan Flores, uzaktan kumandalı bir patlayıcı cihazı yere yerleştirebilir ve sınırlı bir süre boyunca haritada gezdirebilir. Zamanlayıcı sona erdiğinde (veya Flores daha erken bitmesini seçerse), cihaz kendini kuracak, kurşungeçirmez hale gelecek ve sonunda güçlü bir patlamayla sonuçlanacak kısa bir zamanlayıcı başlatacak. Flores, birincil silah olarak AR33 veya SR-25 ve ikincil silah olarak da GSH-18 ile donanmıştır.
Bu yeni operatöre ek olarak oyuncular, Doğu Merdivenlerini Dinleme Odası’na bağlayan balkon ile yeniden düzenlenen, yenilenmiş Hudut haritasına erişebilecekler. Banyo ise Veznelere bağlanmak üzere genişletilmiştir. Oyuncular, bazı girişlerin engellendiği, daha az sayıda yıkılabilir duvar ve ilave bir dış merdiven bulunan yeni ve zorlu bir ortamda oynayacaklar.
Bu yeni sezonla birlikte yeni ikincil silah “Gonne-6” geliyor. Bu yeni silah, yıkılabilir duvarlara ve Operatörlere az hasar verecek. Gonne-6 silahı, “20 saniyelik meta”nın ve 5. Yıl’da mevcut olan savunmanın tercih ettiği metanın zorluklarıyla mücadele edebilir. Ayrıca, Siege’in Geleceği’nde sunulan şu ek güncellemeler, oyunculardan geri bildirim almak için Crimson Heist Test Sunucusuna uygulanacak: Karşılaşma Kaydı Beta ve Yayıncı Modu. Oyuncular ayrıca 22 Şubat’ta çıkacak olan Kali’nin yeni Elit kostümü “Ana Yapı Prototipi I”i keşfedebilecekler.
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Blizzard Entertainment, 30. Yılını BlizzConline etkinliğinde kutluyor

Previous article

STREET FIGHTER V, beşinci yılını Dan Hibiki ve ücretsiz içeriklerle kutluyor

Next article

You may also like

More in Haberler