Haberler

Rainbow Six Siege için Rengoku etkinliği başladı

0
Rainbow Six Siege için Rengoku etkinliği başladı

Ubisoft, Rainbow Six Siege için 26 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında gelecek olan sınırlı süreli yeni Rengoku etkinliğini duyurdu. Rengoku, benzersiz Kiba teçhizatlarıyla ve hızlı yeniden doğma ile yüksek tempolu ve aksiyon dolu bir etkinlik sağlayan yeni bir kontrol alanı oyun modu sunuyor.

Japonya’da geçen Rengoku, gökyüzündeki bir tapınağı ve sonsuzluk mücadelesini gözler önüne seriyor. Bu etkinlikte operatörler, özenle hazırlanan Gökdelen haritasında tanrıların onuru için savaşan ruhlar tarafından ele geçirilen Samuray savaşçıları olacaklar. 5’e 5 kontrol modunda oyuncular, kontrol puanları toplamak veya rakip takımın kontrol puanlarını çalmak için beş saniye boyunca sunakların yakınında kalmalıdır. 300 puana ulaşan ilk takım maçı kazanır. Her iki dakikada bir, kontrol noktaları konum değiştirir.

Operatörler, pompalı tüfek ve tabancaların üzerine tek vuruşta öldüren patlayıcı Kiba takacak. Fuze, Osa, Rook ve Thunderbird, Fire veya Poison Kiba arasında seçim yapabilirken; Twitch, Capitão, Zofia, Kapkan, Bandit ve Maestro, nihai kaosu serbest bırakmak için Flashback veya Knockback Kiba arasında seçim yapabilir.

Bu etkinlik; Rengoku katılımcıları için üniformalar, başlıklar, silah kaplamaları ve Operatör Kartı Portreleri içeren Rengoku Koleksiyonu’nu beraberinde getiriyor. Rengoku ayrıca özel bir silah kaplaması, evrensel bir eklenti kaplaması, uğurluk ve arka plan içeren Battlefield Spirit Destesi’ni de sunuyor. Rengoku Koleksiyonu paketleri; özel etkinlik mücadelelerini tamamlayarak veya 300 R6 Kredisi ya da her biri 12500 Nam karşılığında satın alınarak elde edilebilir. Paketler ayrıca her biri 1680 R6 Kredisi karşılığında doğrudan satın alınabilir.

Etkinlik hakkında daha fazlasını öğrenmek için, lütfen bu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://rainbow6.ubisoft.com/rengoku.  

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Diablo Immortal, 2 Haziran’da Cehennemin Ordularını Mobil ve PC’ye Getiriyor

Previous article

Krafton ve SQUARE ENIX Nier serisini NEW STATE MOBILE oyununa getirmek için bir araya geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler