Haberler

Razer Huntsman V2 serisi duyuruldu

0
Razer Huntsman V2 serisi duyuruldu

Razer, dünyanın en hızlı, en gelişmiş optik oyun klavyelerini oluşturmak için bir dizi yükseltme ve iyileştirme içeren Razer Huntsman V2 serisini duyurdu. Yeni özellikler arasında Razer’ın 2. nesil Optik Anahtarları, Razer 8k HyperPolling Teknolojisi, Doubleshot PBT tuş başlıkları ve geliştirilmiş akustiği ile oyuncuların ve Razer camiasının geri bildirimlerine yanıt oluyor.

2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana Huntsman klavye ailesi, popülaritesini artırarak ABD’de en çok satan oyun klavyesi¹ haline geldi ve yenilikçi, yüksek hızlı, oyun sınıfı klavyeler için yeni standartlar belirledi. Yeni Huntsman V2 serisi; harika bir oyun klavyesinin temellerine odaklanan bir dizi performans, his ve akustik yükseltme ve iyileştirmesi ile bu mirası devam ettirecek. 

Razer’in Çevre Birimleri İş Birimi Satış ve Pazarlama Müdürü Chris Mitchell, “Orijinal Huntsman ile bir ilke imza atarak Optik Anahtarları ana akım oyunlara ilk kez getirdik” dedi. “Yeni Huntsman V2 serisindeki iyileştirmeler ve yükesltmeler artık oyunculara daha yumuşak, daha hızlı yanıt veren ve eskisinden daha sessiz yüksek performanslı, oyun odaklı bir klavye sağlıyor.”

2. Nesil Optik Anahtarlar

Huntsman V2, oyuncu ve kullanıcı geri bildirimlerine göre iyileştirilmiş ve ince ayar yapılmış Razer 2. Nesil Doğrusal Optik (Linear Optical) Anahtarlarla birlikte sunuluyor. Bu iyileştirmelerin en başında gelen, kullanım sırasında tuşun dibe vurduğu ‘gıcırtıyı’ azaltmak için bir silikon ses sönümleyicinin eklenmesi, yazma deneyimini büyük ölçüde iyileştiriyor. Anahtarlar ayrıca, daha sorunsuz çalışma ve artırılmış “gürültü azaltma” için anahtarlar ve dengeleyiciler üzerinde daha cömert bir kayganlaştırma özelliğine sahiptir.

Razer 2. Nesil Doğrusal Optik Anahtarlar, anahtar sinyalini etkinleştirmek için bir kızıl ötesi ışık huzmesi kullanır, bu da geri dönüş gecikmesini (debounce delay) tamamen ortadan kaldırır; geleneksel olarak mekanik anahtarlı klavyelerde yerleşik olarak bulunan bu gecikme, bir temas sinyalinin gerçek tuşa basış algısını sağlamak için bulunur. Geri dönüş gecikmesi bulunmayan, Razer 2. Nesil Doğrusal Optik Anahtarlar, Razer HyperPolling Teknolojisinden yararlanarak standart klavyelerin 1000 Hz yoklama oranını aşarak 8000 Hz gibi inanılmaz bir gerçek yoklama oranına ulaşıyor. Bu iki yüksek hızlı, yüksek performanslı teknolojinin birleşimi, Huntsman V2’nin dünyanın en hızlı çalışan ve en hızlı tepki veren oyun klavyesi olmasını sağlıyor.

Topluluğumuzdan ve e-spor atletlerinden gelen geri bildirimlere yanıt olarak Huntsman V2, diğer alanlarda da geliştirildi. Ekstra dayanıklılık ve aşınmaya karşı direnç için Doubleshot PBT tuş başlıkları Huntsman V2’de standart olarak gelir. Tuş başlıklarının oluşturulmasında kullanılan iki aşamalı kalıplama işlemi, güvenli bir parmak ucu tutuşu ve pozitif yazma eylemi için dokulu bir yüzey ile yüzlerce saatlik kullanımdan sonra bile solmaya karşı dayanıklılık efsaneleri ile sonuçlanır.

Klavye akustiğini iyileştirmek için, kullanım sırasında tuşlar dibe vurduğunda ortaya çıkan tınlamaları ve uğultuları emmek için kasaya bir dizi ses sönümleme özelliği eklendi. Sağlam mat alüminyum üst plaka, en yoğun tuş vuruşlarında bile klavyeyi minimum esneklikle sabit tutar. Şekillendirilmiş, ergonomik bir bilek yastığı, uzun oyun seanslarında ek destek ve baskı azaltma özelliği sağlamak için Huntsman V2’nin önüne mükemmel şekilde oturur.

Huntsman V2, oyun dışında genişletilmiş kullanılabilirlik için Çok İşlevli Dijital radyo düğmesi (DigitalDial) ve 4 adet özelleştirilebilir medya tuşu ile donatılmıştır. Razer Synapse 3 ile tamamen programlanabilen Huntsman V2, eksiksiz kişiselleştirme için 16.8 milyona kadar renk seçeneği ile önceden ayarlanmış 7 Razer Chroma aydınlatma efektine sahiptir. Hibrit yerleşik bellek, bulut depolamaya erişim olmadan bile her yerden, her zaman erişim için ayarları, makroları ve renk şemalarını kaydetmek için kullanılabilir.

The Huntsman V2 Tenkeyless

Bugün ayrıca Huntsman V2’nin daha ince, daha hafif küçük kardeşi olan Huntsman V2 Tenkeyless klavye de duyuruldu. Tam boyutlu Huntsman V2’nin birçok özelliğini yansıtan Huntsman V2 Tenkeyless, sayısal tuş takımı, kadran ve medya tuşlarını taşınabilirlik lehine kaldırıyor, ancak yeni Razer Linear Optical Gen-2 Anahtarlar, gerçek 8000Hz yoklama seviyesi için Razer HyperPolling Teknolojisi, Doubleshot PBT tuş başlıkları, ses sönümleme önlemleri ve ergonomik bilek desteği dahil olmak üzere Huntsman V2’de görülen yeni özellikleri ve yükseltmeleri koruyor. Huntsman V2 Tenkeyless ayrıca, hareket halindeki oyuncular için taşıma kolaylığı adına çıkarılabilir bir USB-C kablosuna sahiptir. Razer Synapse 3 ile desteklenen klavyede 16,8 milyona kadar renk özelleştirmesinin yanı sıra makro ve ayar depolaması için yerleşik hibrit bellek de bulunmaktadır.

RAZER HUNTSMAN V2

  • Razer™ Optik Anahtarlar
  • 100 milyon tuş kullanım ömrü
  • Gerçek 8000 Hz’e kadar yoklama hızına sahip Razer™ HyperPolling Teknolojisi
  • 4 medya tuşu ve çok fonksiyonlu dijital radyo düğmesi
  • 16,8 milyon renk seçeneğiyle Razer Chroma™ RGB özelleştirilebilir arka aydınlatma
  • Razer Doubleshot PBT Klavye Tuşları
  • Peluş deri bilek desteği
  • Hibrit yerleşik depolama – 5 adede kadar tuş profili
  • Anında makro kaydı ile tamamen programlanabilir tuşlar
  • Anti-ghosting özellikli N-key roll-over
  • Oyun modu seçeneği
  • Örgülü fiber kablo
  • Alüminyum mat üst plaka

RAZER HUNTSMAN V2 TKL 

  • Razer™ Optik Anahtarlarlı 100 milyon tuş vuruş ömrü 
  • Gerçek 8000 Hz’e kadar yoklama hızına sahip Razer™ HyperPolling Teknolojisi 
  • 16,8 milyon renk seçeneğiyle Razer Chroma™ RGB özelleştirilebilir arka aydınlatma 
  • Razer Doubleshot PBT Klavye Tuşları 
  • Peluş deri bilek desteği 
  • Hibrit yerleşik depolama – 5 adede kadar tuş profili 
  • Anında makro kaydı ile tamamen programlanabilir tuşlar 
  • Anti-ghosting özellikli N-key roll-over 
  • Oyun modu seçeneği 
  • Çıkarılabilir USB-C örgülü fiber kablo 
  • Alüminyum mat üst plaka 
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

FINAL FANTASY IV Pixel Remaster İnceleme

Previous article

ASUS, ROG Claymore II ve ROG Gladius III ürünlerini piyasaya sundu

Next article

You may also like

More in Haberler