Haberler

Red Dead Redemption 2, PC Kullanıcıları İçin Playstore’da!

0

Rockstar Games’in PC platformunda merakla beklenen leziz oyunu Red Dead Redemption 2, uygun fiyatlarla Playstore’daki yerini aldı.

Hikayemiz bizi 1899 yılının Vahşi batı dönemine götürüyor. Her ne kadar dönemin sonlarına yaklaşmış olsanız da Arthur ve ekibini zorlu bir macera bekliyor. Kanunsuz çeteler son mücadelelerini vermeye çalışırken, kanun adamları eskisinden daha hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Diğer tarafta göçebe hayatın verdiği zorluklardan hayatta kalabilmek adına Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi olarak dikkatli olmak zorundayız. 

Oyun, TPS veya FPS bakış açısıyla oynanabiliniyor.  Oyunda birçok hikaye, yan ve gizemlerle dolu farklı görev dalları mevcut. Ormanda koştururken ağaca asılı ceset ve ağzına tıkılmış bir not bulabiliyoruz. Ya da görevi vermemiz gereken kasabaya giderken, yolumuz haydutlar tarafından kesilebiliyor. Yolda güneş batışına doğru Red Kit misali yavaş yavaş atımızla ilerlerken, bir kanun kaçağı zincirlerini kırmamız için yardım isteyebiliyor. Kısacası birçok detayda boğulacağınız oyun, kovboy temasını sevenlerin istediği çok sayıda aksiyonla dolu.

Oyunun PC platformundaki çıkışı 5 Kasım tarihi itibariyle gerçekleşti. PC için HDR desteği, 4K çözünürlük ve üstü yüksek seviye ekran kurulumları yapma yeteneği, çoklu monitör yapılandırmaları, geniş ekran yapılandırmaları, daha yüksek kare hızları ve daha fazlasını sunuyor.

Şimdi, Playstore’dan oyunu temin edebilirsiniz.  

  • Red Dead Redemption 2  > 288 TL
  • Red Dead Redemption 2: Special Edition  > 368 TL
  • Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition  > 432 TL

Dilerseniz oyuna internet faturasına ek 12 aya varan taksitlerle sahip olabilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare İnceleme
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

World of Warcraft MDI 2019 Şampiyonu Belli Oldu

Previous article

PUBG Global Championship 2019 Sürprizleri ve Detayları Açıklandı

Next article

You may also like

More in Haberler