Haberler

Resident Evil 7, Nintendo Switch Yolcusu

0

Capcom‘un yaptığı açıklamaya göre korku oyunu Resident Evil 7 (RE7), Nintendo Switch platformuna geliyor.

PC ve PS4 platformlarının en çok oynanan korku oyunlarından biri olan RE7, Nintendo Switch tarafına Resident Evil 7: Cloud Version ismiyle çıkış yapacak. Oyun, adından da anlaşılacağı üsere sadece internet üzerinden oynanabilinecek. Oyunun 24 Mayıs tarihinde sadece Japonya’da çıkış yapacağı söyleniyor. Oyun, 25 Mbps ve üzeri ayrıca 5 GHZ’lik Wi-Fi bağlantısı istiyor ve Avrupa ya da Amerika’ya gelip gelmeyeceği belli değil.

Geçen hafta açıklama yapan firma, oyunun tüm DLC’lerinin Resident Evil 7: Cloud Version’da yer alacağını belirtti. Nintendo Everything’e göre oyunun 15 dakikalık bir deneme sürümü de olacak. Eğer beğenilirse 18 dolar’ı ödeyip, oyunun kalanına devam edilebilinecek.

Maalesef, oyunun Japon eShop’ta bir sayfası mevcut ve İngilizceyi desteklemediği de onaylandı.

Left 4 Dead’den Esinlenen Shooter Earthfall’un Çıkış Tarihi Açıklandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Left 4 Dead’den Esinlenen Shooter Earthfall’un Çıkış Tarihi Açıklandı

Previous article

Logitech, R500 Laser Presentation Remote’u Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler