Haberler

RPG Oyunu Valhalla Online Ön Kayıt Dönemi Başladı

0

İsmini Efsanevi Valhalla mitolojisinden alan yeni nesil RPG oyunu Valhalla Online çok yakında Türkçe olarak oyun severlerle buluşacak.

League of Angels, Legacy of Discord, Era of Celestial gibi ülkemizde popüler olan oyunların yapımcısı Yoozoo Games, merakla beklenen 3D aksiyon RPG oyunu Valhalla Online için ön kayıt dönemi açıldı. Ön kayıt yaptıran tün oyuncular 300 TL değerinde “Muhteşem Kahraman Paketi”nin sahibi olacaklar.

Yoozoo Games’in yeni nesil MMORPG oyunu Valhalla Online, oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ön kayıt süreci geçtiğimiz günlerde başlayan oyunun kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Valhalla Online’da nihai amaç altın şehir Valhalla’yı ve kraliyet ailesini güvende tutmak olup, oyun, ustaca hazırlanmış 3D grafikleri, etkileyici zoom yeteneği, sürükleyici PvE sahneleri ve günün her saati açık PvP modu ile oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyun Özellikleri:

Benzersiz Stratejiler: Savaşçı, Okçu ve Büyücü sınıfları, 9 özel ekipman setleri ve bu setlere ait yedi farklı kademe ile oyunculara kendi taktiklerini geliştirme fırsatı sunmaktadır.

Yetenek tabanlı PVP savaşları: Ayrıntılı görsellerle desteklenmiş 51 etkili beceri, 30 farklı yeteneği ve daha bir çok zengin içeriği sayesinde oyuncular ters köşe dolu PvP oynayış seçeneklerine sahip olmaktadır.

İşbirliği: 60 güçlü muhafız desteği ve üçlü takım kurma seçenekleriyle hem PvE hem PvP sahnelerinde yenilmez ortaklık anlaşmaları yapılabilmektedir.

Yoozoo tarafından geliştirilmeye devam eden Valhalla Online’ın 2019 Ocak ayı içerisinde yayınlanması planlanıyor.

Joker, Super Smash Brothers Ultimate Yolcusu

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PlayStation Plus Ocak 2019 Oyunları Belli Oldu

Previous article

ASUS GL703’ü Battlefield V ile Deneyimledik!

Next article

You may also like

More in Haberler