Haberler

“Sherman” World of Tanks’e geliyor!

0

World of Tanks’ın yayımcısı Wargaming bugün Sony Pictures’ın 17 Ekim’de vizyona girecek filmi FURY’ye özel olarak hazırlanmış “FURY Özel Ürünleri” hakkında detayları gün yüzüne çıkardı. Filmin ana karakteri “Wardaddy” tarafından kumanda edilen sembolik M4 Sherman tankını da içeren bu özel ürünler, World of Tanks (PC), World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz’te (iOS) oyun içi satın alınabilecek.

Wargaming Pazarlama Direktörü Erik Whiteford: “Wargaming’in tarihsel ve teknik olarak doğru olmaya gösterdiği özen düşünüldüğünde, World of Tanks ile beyaz perdeye tank savaşını en gerçekçi şekilde aktaran film olan FURY doğal olarak birbiriyle bağdaşıyor.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Sony Pictures ile ortaklaşa çalışıp klasikleşmiş Sherman tankının bu muazzam versiyonunu oyuncularımıza sunmaktan gurur duyuyoruz.”
2WoT_Screens_Tank_FURY_Garage_Image_01
Sony Pictures Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Mark Caplan ise konuyla ilgili olarak: “Wargaming ile birlik olup FURY tankını tanklara gönülden bağlı bir kitleye sunmaktan heyecan duyuyoruz. World of Tanks, FURY’nin beyaz perdede sunduğu sinematik deneyimi dijital ortama mükemmel şekilde yansıtacak” dedi.
World of Tanks: Xbox 360 Edition oyuncuları, FURY’e özel ürünleri 15 Ekim – 11 Aralık tarihleri arasında oyun içinden satın alabilecekler. World of Tanks Blitz oyuncuları17 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında; World of Tanks (PC) oyuncuları ise 27 Ekim – 11 Aralık tarihleri arasında bu özel ürünlere sahip olabilecekler.
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Beş Android Kullanıcısından Biri Siber Saldırıya Uğruyor

Previous article

‘Selfie’ HTC Desire EYE ile Çekilir

Next article

You may also like

More in Haberler