Haberler

Sovyet Destroyerleri ve Alman Kruvazörleri Suya İndi

0

Yaklaşık bir ay önce beta sürecinden çıkarak tam sürümüyle denizlere açılan World of Warships’e bugün itibariyle Alman ve Sovyet gemileri eklendi.

Alman filosu, Dresden ve Hermelin gibi hızlarıyla göz dolduran iki kruvazörle rakiplerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alman gemilerinin dayanıklılıkları oyuncular teknoloji ağacında ilerledikçe iyiden iyiye artıyor ve bu araçlar hem güçlü zırhları hem de etkin silahlarıyla birer ölüm makinesine dönüşüyorlar.

Sovyet teknoloji ağacı ise Izyaslav, Gnevny ve Tashkent gibi destroyerler ile göz dolduruyor! Bu gemiler oldukça uzak mesafelerden bile etkili topları ile düşmanlarını alt edebiliyorlar. Adeta birer keskin nişancı olan Sovyet destroyerleri, manevra kabiliyetleri ile de dikkat çekecek ve işinin ehli bir kaptanın elinde savaşların kaderini belirleyecekler. Bu özelliklere bir de güçlü uçaksavar teçhizatı ve hızlı taretler eklenince çarpışmalarda bilhassa “vur kaç” taktiğini sevenlerin yüzünü güldürecek gemilerle karşı karşıya olduğumuzu söylemek mümkün.

World of Warships ile ilgili güncel bilgiler için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Worlds 2015 Maçlarını Razer Comms İle İzleyin

Previous article

Star Wars The Force Awakens’ın Yeni Fragmanı Burada

Next article

You may also like

More in Haberler