Haberler

Spelunky 2 Ertelendi

0

Spelunky 2, duyurulduğu günden beri sessizliğini koruyan oyunlardan biri. Bunun nedeni de az çok ortaya çıkmaya başladı.

Bir yıl önce çıkan fragmanın ardından oyunla ilgili fazla detay açıklanmadı ve çıkışı ise bu yılın sonlarında gerçekleşecekti. Ancak görünen o ki 2019 yılında Spelunky 2’yi göremeyeceğiz. Oyunun türü ise platform ve gizlilik temelleri üzerine kurulu.

 

Spelunky 2 geliştiricisi Derek Yu, resmi Twitter hesabından oyunun hala geliştirilme sürecinde olduğunu açıkladı. Yu, geçen Ağustos ayındaki oyunun fragmanından bu yana yapılan gelişmeleri açıklamaya devam etti ve grafiğe daha fazla ayrıntı eklemek gibi planlarına değindi. Ayrıca, geliştiricilerin bu sessizliklerinin nedeni olarak ise oyunun hala harika görünmediğini fark ettiklerini ekledi. Diğer tarafta bunun iyi haber olmadığının farkında ancak işlerini en iyi haliyle sunmak istedikleri de gerçek.

 
Bu açıklamalardan anlayacağımız üzere oyunun çıkışı 2020 yılını bulacak, ancak çok uzun bir süre beklemeyeceğiz.  Oyunun şimdilik PlayStation 4 ve PC platformunda çıkışı kesinleşti.
 
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Gamescom 2019 Ödüllerinin Adayları Belli Oldu

    Previous article

    Star Wars Barbie Oyuncakları Tanıtıldı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler