Haberler

Starcraft 2’nin 8. Yaşına Özel İçerikler Açıklandı

0

E-spor’un gelişmesine büyük katkı sağlayan efsane RTS Starcraft, 1998 yılından beri gündemdeki yerini koruyor. Blizzard’ın 2010 yılında Starcraft II’yi (SC2) piyasaya çıkartmasıyla, oyun dünyası sessizliğini koruyan RTS evrenine tekrar dalmıştı. Şimdilerde ise asıl kutlamalar Starcraft II’nin sekizinci yaşına özel.

Blizzard, SC2‘ye özel doğum günü sürprizlerinin paketlerini açmaya başladı bile. İlk sürpriz pasta portresi. Bu portre oyunda tamamlanan her bina için havai fişeklerin patlamasını sağlayacak.

İkinci sürprizimiz ise 30 Temmuz tarihine kadar co-op commenders görevlerinin deneyim puanları %100 arttırılacak.

Ek olarak StarCraft: Remastered için 1.22.0 yaması yayınlanacak. Bu yamayla oyunun dereceli maç sisteminde birtakım güncellemeler olacak. Yama notlarına buradan bakabilirsiniz.

Asphalt’ın Yeni Oyunu Asphalt 9: Legends Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Asphalt’ın Yeni Oyunu Asphalt 9: Legends Yayınlandı

Previous article

BenQ ZOWIE XL2411P PGI, PUBG İçin Berlin Yolcusu

Next article

You may also like

More in Haberler