Haberler

Starlight Celebration Final Fantasy XIV’e Geri Dönüyor

0

Yıl sonu hızla yaklaşırken Eorzea vatandaşları yıllık Starlight Celebration tatil etkinliğinin dönüşü için hazırlanmakla meşguller.

15 Aralık’tan itibaren Eorzea’daki maceracılar kutlamalara katılabilecek ve çocukları mutlu edebilecekler. Benzersiz ödüller kazanın, evinizi veya dairenizi tatil dekorlarıyla süsleyin ve arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla birlikte tatilin keyfini çıkarın. Starlight Celebration 31 Aralık 17:59’a kadar sürecek, eğlenceyi kaçırmadığınızdan emin olun! Detayları şuradan alabilirsiniz.

Ayrıca bugünden 4 Ocak’a kadar sürecek olan ücretsiz deneme kampanyası, Ocak ayında yayınlanacak olan “The Far Edge of Fate” 3.5 Yaması ve yazın çıkacak olanStormblood genişleme paketi ile FINAL FANTASY® XIV’de yaşanacak daha çok macera var.

Bunlar gelecek yıl için sizi yeterince heyecanlandırmadıysa, 2017 Şubat ayında FINAL FANTASY XIV Fan Festival Europe kutlamalarına katılabileceğinizi de unutmayın. Kaçırılmaması gereken bu etkinlik 18 – 19 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek ve FINAL FANTASI XIV oyuncularının buluşma adresi olacak. Biletinizi şuradan alabilirsiniz.

Hepinize harika bir tatil dönemi diliyor ve sizi Eorzea’da görmek için sabırsızlanıyoruz!

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

ASUS Republic of Gamers 10 Yaşında

Previous article

PS4 Oyunlarında Yılsonu İndirimi

Next article

You may also like

More in Haberler