Haberler

STEELSERIES, ARCTIS NOVA SERİSİ İLE KULAKLARINIZA ZİYAFET HAZIRLIYOR

0
STEELSERIES, ARCTIS NOVA SERİSİ İLE KULAKLARINIZA ZİYAFET HAZIRLIYOR
STEELSERIES, ARCTIS NOVA SERİSİ İLE KULAKLARINIZA ZİYAFET HAZIRLIYOR

Oyun ile kültürü birleştiren orijinal espor markası SteelSeries, kaliteli kulaklıklarını oyunculara sunmaya devam ediyor ve ARCTIS NOVA serisi ile multi-platform özelliklerinden tutun kablolu veya kablosuz olarak kulaklarınıza ziyafet hazırlayacak detayları öne çıkartmaya devam ediyor. 

Uygun Fiyata Kaliteli Ses için Arctis Nova 1

ComfortMAX System’da 4 ayarlama noktasına sahip ultra hafifliğiyle öne çıkan SteelSeries Arctis Nova 1, ClearCast Gen 2 gürültü engellemeli mikrofonunun yanında net iletişim için de yapay zeka algoritmalarını kullanarak arka plan seslerini azaltmakta son derece başarılıdır. Tüm Nova kulaklarına gelen ortak özellikler arasında yer alan yüksek çözünürlüklü ses için High Fidelity özel sürücüler de ayağınıza kadar geliyor. Arctis Nova 1’in öne çıkan diğer özellikleri arasında sadece kaliteli ses değil, aynı zamanda kolayca gizlenebilen mikrofonunun yanında uygun fiyatı da bulunuyor.

Birçok Cihazla Uyumlu Arctis Nova 3

SteelSeries’in son öne çıkardığı diğer kulaklıkları gibi Arctis Nova 3 de Nova Acoustic System’in üstün ses kalitesinin güzelliklerinden yararlanıyor. Bunun yanında elbette kullanıcılara oyun sesinde çığır açan Sonar teknolojisi sayesinde düşmanınızın yerini, daha siz görmeden belirmelemenizi de sağlıyor. Steelseries Arctis Nova 3 özelleştirilebilir RGB’e sahip ve ek olarak mikrofonunu gizleyebilir, USB-C bağlantısı sayesinde PC, Mac, PlayStation, Switch ve mobil cihazlarla uyum sağlayabilir.

Uzun Ömürlü Pil Garantisi Veren Arctis Nova 7

SteelSeries’in 38 saate kadar pil ömrü garantisi veren Arctis Nova 7 Wireless kulaklığı, Nova 3 gibi Sonar teknolojisi sayesinde ses kalitesini düşmanlarınızın yerini görmeden duymanızı sağlıyor. 360 ° Uzamsal Ses sayesinde ve oyun sektöründe bir ilk olan Parametrik EQ ile üstün ses kalitesi için High Fidelity Sürücülere sahip olan Arctis Nova 7, sadece 15 dakika şarj edilerek kullanıcılara 6 saatlik kullanım sunuyor. Bunlara ek olarak SteelSeries Arctis Nova 7, ChatMix sayesinde ortam seslerini veya gürültüleri ortadan kaldırır.

Bir Kulaklıktan Fazlasını Sunan Arctis Nova Pro

SteelSeries Arctis Nova Pro, kullanıcıları tamamen farklı bir ortama taşıyan Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahiptir. Bu sayede izolasyon kısmında dışarıdan sesin duyulması neredeyse imkansızdır. SteelSeries’in diğer Nova serilerinde olduğu gibi gizlenebilir mikrofonunun yanında Sonar teknolojisinin güzelliklerinden yararlanacağınızın da hatırlatmasını yapmak isteriz. Her türlü ses kalitesini yönetebilmenizin yanında ve çift USB bağlantıları sayesinde PC, Mac, PlayStation, Switch, VR ve daha fazlasında kulaklığın tadını çıkartabilirsiniz. Rahat kullanım garantisi veren Arctis Nova Pro, harici DAC ve özel amfi ünitesi GameDac ile birlikte kulaklıktaki ses kalitesini dilediğiniz gibi control etmenizi sağlıyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Yeni Pebble 2 Koleksiyonuyla Tabletini Bilgisayara Dönüştür!

Previous article

Jabra, Elite 8 Active ve Elite 10 ürünlerini tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler