Haberler

SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları VALORANT ile devam ediyor

0
SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları VALORANT ile devam ediyor
SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları VALORANT ile devam ediyor

SteelSeries’in özel olarak düzenlediği ödüllü Arctis Nova Turnuvaları VALORANT heyecanını tekrar siz değerli oyunculara 30 Temmuz Pazar günü Zoccos Oyun Merkezi’nde sunuyor!

SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları, katılımcılara birbirinden değerli ve özel hediyelerin bulunduğu bir ödül havuzu sunuyor. İlk üç takımın haricinde turnuvada hünerlerini 3D Aimtrainer ile sergileyecek oyuncular da özel ödüllerle taçlandırılacak.

Bu turnuvada ilk üç takımın 5 oyuncusuna ayrı ayrı ödüller veren SteelSeries, ödül havuzunda 55.000 TL’nin üzerinde ödülleri oyuncularla buluşturuyor.

SteelSeries Arctis Nova Turnuvaları Ödül Havuzu

1. Takım Oyuncularına 

  • Steelseries Arctis Nova 7 Kulaklık 

2. Takım Oyuncularına 

  • Stelseries Arctis Nova 4 Kulaklık 

3. Takım Oyuncularına

  • Steelseries Arctis Nova 1 Kulaklık 

Turnuvanın sürprizleri burada bitmiyor! 

Güçlü oyun uygulamalarının kullanımını kolay ve ücretsiz bir şekilde tek bir arayüzde bir araya getiren oyun platformu SteelSeries GG’nin sunduğu 3D Aimtrainer antrenman programında oyuncular yeteneklerini sergileme şansına sahipler. 3D Aimtrainer ile çeşitli yarışmalar düzenlenecek olup, yüksek derece elde eden katılımcılara SteelSeries’ten sürpriz ödüller verilecek.

SteelSeries Arctis Nova Turnuvalarının yeni etkinliğini yerinde takip etmek için İstanbul Kadıköy’de bulunan Zoccos Oyun Merkezi’ni ziyaret edebilir ve turnuvaya katılmak için bu linki takip edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Gran Turismo filmi çok yakında vizyonda!

Previous article

PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY Sezon 7 Başlıyor

Next article

You may also like

More in Haberler