Haberler

Steep Yeni Güncelleme İle Genişlemeye Devam Ediyor

0

Ubisoft, Alplerin göz alıcı açık dünyasında geçen ve içinde kayak, snowboard, wing-suit ve paraglide gibi adrenalin dolu aksiyon sporlarının bulunduğu Steep için Steep Güncellemesi 1.04’ün yayınlanacağını duyurdu. Bu yeni güncelleme Steep Dünya Turu Turnuvası, iki yeni Mücadele Türü ve 10 Şubat 2017’de yayınlanacak yeni Alaska haritasına bakış da dahil olmak üzere çevrimiçi rekabete yeni bir seviye kazandıracak.

 

Kendilerini ve diğer oyuncuları aşmak isteyen oyuncular tüm camiaya açık olan yeni aylık turnuva serisi Steep Dünya Turu Turnuvasına katılabilecekler. İlk turnuva olan “Backcountry” bugün eleme aşamasıyla birlikte başlayacak: kayakçı ve snowboardcular için lanetli bir dağda geçen mücadelede oyuncular 2. aşama olan Turnuvaya katılabilmek için 5000 puanı geçmek zorunda olacaklar. Turnuva aşaması sırasında her platformdaki en iyi 32 oyuncu finallere katılmaya hak kazacak ve Steep kredileri kazanmak için birbirleriyle mücadele edecekler.

 

Camia tarafından hazırlanan en çılgın ve en yaratıcı mücadeleler Topluluk Mücadeleleri özelliği sayesinde tüm oyunculara sunulacak. Steep oyuncuları en yüksek puana ulaşmak, itibar puanları kazanmak ve her mücadelede liderlik tablolarının üst sıralarına yerleşmek için mücadele edebilecekler. Geliştirme ekibi de mücadeleler yaratacak, oyuncular bu sayede Steep ekibine de karşı oynayabilecek ve puanlarını geçmeye çalışabilecekler.

 

Merakla beklenen Alaska açık dünyası tüm dünyada 10 Şubat 2017’de yayınlanacak ve ilk Markalı Mücadeleleri içerecek. Bu benzersiz mücadeleler en becerikli oyuncuları Steep kredileri ve itibar puanları ile ödüllendirecek. Planlanan ikinci aşamada bu mücadeleler Alplerde de mevcut olacak.

eSpor Arenasında Fenerbahçe ve Galatasaray Derbisi Başlıyor

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

eSpor Arenasında Fenerbahçe ve Galatasaray Derbisi Başlıyor

Previous article

Bu Ay Netflix Türkiye’de Neler Var? – Şubat 2017

Next article

You may also like

More in Haberler