Haberler

Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Switch ve PC Yolcusu

0

Bandai Namco, Super Dragon Ball Heroes: World Mission’ın Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun çıkış tarihi ise 5 Nisan 2019 olarak kesinleşti. Hikayemiz bizi Hero Town’a, Dragon Ball karakterleriyle dolu bir kart oyunu evrenine götürüyor. Amacımız gerçek dünyada barışın kalıcı olmasını sağlamak ve pek tabii ki rakibimizi yenmek.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission, tüm Dragon Ball evrenlerinde savaşçılardan, daha önce hiç görülmemiş dönüşümlerden ve Dragon Ball Super’in mangaka (manga yaratıcısı) Toyotarou tarafından tasarlanan yepyeni bir karakterden oluşan bir savaş oyunu. Oyun, 1000’den fazla koleksiyon kartına sahip devasa bir kadroya sahip olacak.

NVIDIA’nın Yeni Game Ready Sürücüsü Hazır
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Black Desert’tan Battle Royale Modu Geliyor

Previous article

Assassin’s Creed Odyssey – Shadow Heritage Duyuruldu

Next article

You may also like

More in Haberler