Haberler

Super Mario Party Çıkışı Çok Yakın

0

Super Mario Party bu hafta Nintendo Switch için çıkış yaparken ailenizle bir araya gelin ve yepyeni bir parti deneyimi için Mario ve arkadaşlarına katılın. 

80 yeni mini oyun ile Super Mario Party, insanları bir araya getiren ve Nintendo Switch konsolunun çok yönlülüğü ve benzersiz özelliklerinden en iyi şekilde yararlanan bir parti oyunudur.

Bu yılki gamescom etkinliğinde “En İyi Aile Oyunu” ödülünü kazanan Super Mario Party, herkesin alabileceği ve oynayabileceği eğlenceli ve erişilebilir bir oyundur ve çeşitli oyun modlarına sahiptir:

  • Mario Party: Klasik masa oyunu modu geri döndü ve her zamankinden daha iyi! En fazla 4 oyuncu, karaktere özel zar gibi ilave strateji unsurları ile en çok Yıldız’ı toplamak için yarışıyor ayrıca şaşırtıcı yeni oyunlar ve etkinlikler oyunu tersine çevirebilir.
  • Toad’s Rec Room: Bu eşsiz çok oyunculu mini oyunlarda eğlencenin tadını çıkarın ve her masayı bir partiye dönüştürün, TV’ye gerek yok! Bazı mini oyunlarda, eğlenceyi ikiye katlamak için iki Nintendo Switch konsolunu iki oyun ile birleştirebilirsiniz.
  • Mariothon ve Online Mariothon: Mariothon’da yakındaki arkadaşlarınızla mini oyunlar oynayın ya da Online Mariothon **’da diğer rakiplere ve uzak arkadaşlara karşı yarışın, akıllı cihazlar için Nintendo Switch Online uygulaması aracılığıyla arkadaşlarınızla sesli sohbet edin.
  • River Survival: Oyuncuların zorlu akıntıları aşmak için takım çalışması yapmalarını gerektiren 4 oyunculu co-op modu. Zaman dolmadan hedefe ulaşabilir misin?
  • Sound Stage: Joy-Con kontrol cihazını sallayın ve vücudunuzu bir dizi ritim tabanlı mini oyunda hareket ettirin.

Super Mario Party, ister yeni başlayın ister Super Mario serisi hayranı olun 20 oynanabilir karakter, çoklu mod ve 80 yeni mini oyun ile saatlerce eğlence vaat ediyor.

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, WiFi Routerı Razer Sila’yı Tanıttı

Previous article

Johnny English Geri Döndü ve Tekrar İş Başında

Next article

You may also like

More in Haberler