Haberler

Super Smash Bros. Ultimate Ek Paketinin İlk Karakteri: Piranha Plant

0

Super Smash Bros. Ultimate’ın en son güncellemesi, şu anda mevcut olan ilk ek paket karakteri Piranha ile birlikte piyasaya sürüldü.

Ultimate’ın ilk ek paket karakteri olan Piranha Plant beklenenden daha erken bir zamanda piyasaya sürüldü. Nintendo’nun resmi yama notları, karakterin aslında Şubat ayında çıkacağını gösteriyordu, karakter ay başlamadan önce kendini gösterdi.

Piranha Plant şu anda yalnızca Super Smash Bros. Ultimate’in bir kopyasını satın alanlar için geçerli olacak. Ancak belirtilen yama notlarında, karakter daha sonraki tarihte herkes için satılacak. Nintendo’nun önceki duyurularına göre 31 Ocak tarihine kadar oyunun kopyasını satın alan kişiler Piranha Plant’e sahip olabilecek.

Sonradan gelecek 5 yeni karakter için ise kesin bir tarih henüz verilmedi ancak Nintendo hepsinin 2020’nin Şubat ayından önce hazır olacağını bildirdi. Oyuncuların merakla beklediği Joker (Persona 5) karakteri için ise geçen günlerde açıklama yapıldı. Super Smash Bros. Ultimate yaratıcısı ve oyun direktörü Masahiro Sakurai, karakterin henüz oynanabilir durumda olmadığını ancak geliştirme aşaması içinde olduğunu söyledi.

Piranha Plant Cuma gününden itibaren oyunculara 6 dolara satılacak.

Resident Evil 2 Remake, 3 Milyon Kopya Sattı

Resident Evil 2 Remake, 3 Milyon Kopya Sattı

Previous article

Şubat Ayının Xbox Live Gold Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler