Haberler

Taiko no Tatsujin: Drum Session, Piyasaya Çıktı

0

Bandai Namco’nun Japon ritim oyunu Taiko no Tatsujin: Drum Session, PS4 ve Nintendo Swtich kullanıcılarıyla buluştu.

Özel karakterler, multiplayer modu ve yeni şarkılarıyla birlikte öne çıkan oyunumuz, Nintendo eShop ve PlayStation Store üzerinden satın alınabiliniyor. Hemen satın almak istemiyorsanız, ücretsiz demosunu aynı mecralardan temin edebilirsiniz.

Oyunda gamepad’imizi baget gibi kullanıyoruz. Müziğe ayak uyduruyor ve en fazla puanı kapmaya çalışıyoruz. Taiko no Tatsujin: Drum Session, 4 kişiye kadar oyuncu destekliyor ve 20 multiplayer ritim bazlı mini oyun barındırıyor.

Oyunun Rhythm Games Modunda Nintendo oyunlarından tanıdığımız Kirby ve Squid gibi isimleri de ağırlıyoruz. Nintendo Swtich kullanıcıları oyunu dilerlerse davul setiyle birlikte temin edebiliyorlar.

Blizzcon 2018 – Tides of Vengeance ile Malfurion ve Tyrande Dönüyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Blizzcon 2018 – Tides of Vengeance ile Malfurion ve Tyrande Dönüyor

Previous article

DLive, Honor İşbirliği ve Yeni Yayıncılarıyla Büyümeye Devam Ediyor

Next article

You may also like

More in Haberler