Haberler

TECNO’nun Amiral Gemisi PHANTOM X Türkiye’de

0
TECNO Amiral Gemisi PHANTOM X Türkiye’de

TECNO, yeni amiral gemisi akıllı telefonu PHANTOM X’i Türkiye’de piyasaya sürüyor. Kullanıcılarına sunduğu ekstra güçlü özelliklerle dikkat çeken PHANTOM X, zarif 3D çerçevesiz ekran tasarımına ve endüstrinin ilk ipeksi cam arka kapağına sahip. 50 MP Ultra-Gece kamerası ve sektörün önde gelen 1/1,3 inç süper büyük sensörü, 105° Ultra Geniş açılı 48 MP Ultra Net Selfie kamerası, AI destekli Süper Gece Modu ve 50 mm Altın Portre kombinasyonu, cihazın kamera performansını görülmemiş bir seviyeye taşıyor. 4700mAh pil, 256GB+8GB geniş bellek ve güncellenmiş HiOS 7.6 sistemiyle güçlendirilen PHANTOM X, hayatınızın ve işinizin her anını desteklemek ve güçlendirmek için tasarlandı.

Tasarım, teknoloji ve kullanıcı deneyiminde kullanıcılara eksiksiz, cesur ve olağanüstü yenilikler getirmeyi taahhüt eden PHANTOM X, tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel anları en iyi şekilde hissetmelerini sağlamaya odaklanıyor. Van Gogh’un “Yıldızlı Geceler” tablosunu yansıtan sanatsal renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak PHANTOM X’e, hepsiburada.com ile Teknosa ve VATAN mağazalarından ulaşılabiliyor. Sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 6.999 TL’den hepsiburada.com’da satışa sunulan PHANTOM X, Teknosa ve VATAN mağazalarından ise 1 yıl ekstra garanti ve yine sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 7.499 TL’den temin edilebilecek.

TECNO Mobile Türkiye Genel Müdürü Hank Li konuya ilişkin şunları söyledi: “Türkiye’deki teknoloji severlere PHANTOM X’i sunmaktan gurur duyuyoruz. TECNO’nun güçlü vizyonunu yansıtan amiral gemimiz ile daha fazlasını isteyen kullanıcılara #eXtrasıvar diyerek sesleniyoruz. PHANTOM X sadece yenilikçi bir üst düzey akıllı telefon değil. Aynı zamanda modern, sıra dışı, bireylerin yaşam tarzlarını, sıradanlığı reddetmelerini ve cesur olmalarını, her zaman başarı için çaba göstermelerini ve yeni zirvelere ulaşma hırsını güçlendirmelerini ateşleyen bir ilham kaynağı. Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarıyla olan bağını ve fotoğraf konusundaki tutkusunu yakından biliyoruz. PHANTOM X bu bağı ve tutkuyu ekstra artıracak bir telefon olarak tüm kullanıcılarını mutlu edecek.”

Tasarımın Ekstra Güzelliği

PHANTOM X, elde rahat bir tutuş sağlamak için 36,5 derecelik yay tasarımına sahip benzersiz bir 3D çerçevesiz ekranla donatıldı. Birinci sınıf 6,7 inç ekran, videolar ve oyunlar için keyifli bir deneyimi destekliyor. 70 dereceye kadar geniş bükülme açısına sahip 3D çerçevesiz ekran, metin ve görüntülerin cihazın kenarlarından sonsuzluğa doğru kusursuz bir şekilde karışmasını sağlıyor. AMOLED ekran, çevrenizdeki dünyanın akıcı bir görüntüsünü yansıtmaya yardımcı oluyor. 

PHANTOM X, endüstrinin ilk kavisli cam yüzey oymalı dokusunu sunuyor. Yenilikçi ipek cam, bir dizi karmaşık test ve üretim prosedürüne dayanıyor ve ipeğin inceliğini camın zarif dokunuşu ve ışıltısıyla birleştiriyor. Olağanüstü dokuya sahip tasarım, saf ve zarif işçiliğe dayalı sanatsal dikey rafine çizgilerle bezeniyor.

PHANTOM X Van Gogh’un Yıldızlı Gece Mavisi rengiyle klasik bir renk yaklaşımıyla sunuluyor. Van Gogh’un Yıldızlı Gecesi, gizemli bir şekilde bulutlu gökyüzünü yıldız görüntüsüyle birleştiriyor. Cesur kaşifler ve yenilikçiler için iyi bir renk seçeneği olarak ortaya çıkıyor.

Olağanüstü Kamera Performansı

PHANTOM X’in güçlü kamera sistemi üç arka ve iki ön kameradan oluşuyor. PHANTOM X, 1/1,3 inç Ultra Büyük Sensörlü, sektör lideri 50 MP Ultra Gece Kamerasıyla net, profesyonel fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırıyor. 1/1,3 inç Ultra Büyük sensöre sahip 50 MP Ultra Gece kamerası, 1/1,5 inç sensörlü 108 MP kameraya sahip telefonlara kıyasla dış ortamda %33 daha fazla ışık alabiliyor. Daha geniş bir ISO aralığı, daha az parazit ve daha iyi pozlamayla kullanıcılar, karmaşık aydınlatma koşullarında bile görüntü kalitesinden ödün vermeden 4’ü 1 arada modda 2,4 μm piksel boyutuyla beklenmedik güzellikleri yakalama keyfini yaşıyor.

PHANTOM X’in 48 MP Ultra Net Selfie kamerasıyla daha net cilt dokuları, daha keskin yüz hatları ve daha parlak gülümsemeler gibi her ayrıntıyı yakalayabilen selfie fotoğrafları çekebilirsiniz. AI destekli 105° Ultra Geniş açı, hem bireysel hem de grup selfieleri için idealdir. TECNO’nun geliştirdiği AI yüz önerisi değiştirme algoritması birden fazla yüz algıladığında, çoklu özçekimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıcılara otomatik olarak ultra geniş çekim moduna geçmelerini öneriyor.

PHANTOM X, profesyonel portre lensleriyle kıyaslanabilecek ölçüde kısa odak uzaklığına sahip ayrıntılı portreler çekmek için 50 mm Altın Portre makro lensiyle donatıldı. Kullanıcılar fotoğraf arka planını değiştirmeden yedi farklı portre aydınlatma efekti arasından seçim yapabiliyor. Çok bölgeli estetik ve tüketicilerin talepleri doğrultusunda farklı ten rengi tiplerini barındırmak için seçilebilecek üç profesyonel portre renk şeması mevcut.

PHANTOM X’in Süper Gece Modu ile gece fotoğrafçılığı zor olmaktan çıkıyor. 0,1 lüksten daha karanlık ortamlarda bile PHANTOM X, AI segmentasyonu ve gece koruması kullanarak algoritma özellikli kamerayla çıplak gözle görüldüğünden daha canlı ayrıntıları ekrana taşıyabiliyor. Bu sırada resmin saflığını, odaklama hızını ve geceye özgü renk temsilini optimize ediyor. PHANTOM X, Super Night View 3.0 ile muhteşem gece şehir manzaralarını yakalamanızı kolaylaştırıyor. Süper Gece Portresi yardımıyla muhteşem gece manzarasında zarif portreler çekmenizi sağlıyor.

Ekstra Güç

PHANTOM X geniş depolama kapasitesi, güçlü pili, verimli kullanıcı arayüzü ve işletim sistemi tasarımıyla kullanıcıların mobil hayatını keyfe dönüştürüyor. 8G+256 GB depolama alanıyla kullanıcılar neredeyse sonsuz sayıda fotoğraf ve video çekebilir. Ayrıca, güçlü 4700mAh pile gün boyunca güvenebilirsiniz. Pil tam olarak şarj edildiğinde 30 gün beklemeyi, 16 saat video akışını ve 9 saatlik görüntülü görüşmeyi destekliyor. 33W flaş şarjla 30 dakikalık şarj işlemiyle pili %70, 60 dakikalık şarjla %100 doldurabilirsiniz. PHANTOM X, kullanıcı arayüzü tasarımı, akıllı çalışma ve sistem performansında kapsamlı bir şekilde yükseltilerek kullanımda yüksek verimlilik ve akıcılık sağlıyor. 

Ekstra Keyif

PHANTOM X, İngilizce olarak çevrimdışı olduğunuzda bile talimatlarınıza yanıt verebilen sektör lideri AI sesli asistana sahiptir. Kullanıcıların telefon görüşmesi yapması, alarm kurması, müzik çalması, sürüş modunu başlatması ve daha fazlasını yapması gerektiğinde, parmağınızı bile kıpırdatmadan “Hi Ella” diyerek Ella’yı etkinleştirebilirsiniz.

Ek olarak diğer dillere destek için PHANTOM X, 70’den fazla dili kopyalayabilen AI canlı yazıya dönüştürme işlevine sahiptir ve dünya nüfusunun %80’inden fazlasıyla zorlanmadan iletişim kurmanıza olanak tanır. Gerçek zamanlı erişilebilir iletişim, geniş kapsamlı bir kitleyle etkileşimli sohbetler için özel olarak tasarlandı. İş odaklı belgeler için tek tuşla kullanılabilen Belge Fotoğrafı düzeltmesi, hatalı verileri akıllı bir hassasiyetle algılar ve her tür görüntüdeki sözcükleri ayıklar.

Ayrıca PHANTOM X, kullanıcı gizliliğini korumak için bir dizi güvenlik önlemi sağlıyor. Peek Proof ve App şifreleme gizleme gibi işlevler, bilgilerinizin sızdırılmasını önlüyor. Kullanıcıların PHANTOM X’i kaybettiği durumlarda bile, hırsızlık önleme işlevi devreye girer ve cihazınızı uzaktan kumandayla kilitler. Akıllı telefonunuzun kilidini yalnızca siz açabilirsiniz, bu da size kişisel ve hassas bilgilerinizin güvenliği konusunda güven ve garanti verir. Ultra ince ekran altı parmak izi, PHANTOM X’in kilidini 0,4 saniyeden daha kısa sürede açmanıza olanak tanır ve güvenlikten ödün vermeden optimum kilit açma hızı sağlar.

  • PHANTOM X’in Ekstra Özellikleri:
  • Tam Piksel Çift Çekirdekli Odak + Lazer Odak: Tam piksel çift çekirdekli odak ve lazer odak ile odağı anında bulun.
  • AI Portre Restorasyonu: Entegre sinir ağlarının kullanılması, her portrenin kusursuzluğundan emin olmanızı sağlar.
  • Film Modu: İster iş ister eğlence için olsun, sinema filmlerinizi kendi ellerinizle düzenleyin.
  • Video Portre Modu: Karmaşık arka planları bulanıklaştırır ve hareket halindeyken bile sizi net bir şekilde odaklamasını sağlar.
  • 960fps Ağır Çekim: Her kısacık anı, zamanda donmuş anılar gibi hissedilebilirsiniz.
  • Dahili Ofis Yazılımı: En sık kullanılan APP’lerle güne başlayın.
  • Kayan Sohbet Kutusu: Balon şeklinde açılır mesaj bildirimleri alın ve en sevdiğiniz videolara ara vermeden arkadaşlarınızla sohbet edin.
  • Akıllı Tek Düğme Telefon Klonlayıcı: Eski telefonunuzdaki her şeyi birkaç basit tıklamayla hızlı, verimli ve sorunsuz bir şekilde yenisine aktarın.
İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Windows 11 Türkiye’de satışa sunuldu

Previous article

PUBG: NEW STATE çıkış tarihi belli oldu

Next article

You may also like

More in Haberler