Haberler

The Evil Within 2’nin Konusu ve Detayları

0

E3 2017‘nin en merak edilen isimlerinden biri olan The Evil Within 2, oyun piyasasına bomba gibi düştü. İlk oyunda, işler tam olarak istediğimiz gibi ilerlememişti. Meraklıları için The Evil Within 2’nin konusu  ve detayları hakkında son bilgileri aktarıyoruz.

Daha fazla gerilim, vahşet, şiddet, macera, aksiyon ve tabii ki korku… İşte bunlar, The Evil Within 2’yi tanımlayan kelimeler. Oyuncuyu daha fazla korkutmak ve psikolojik bir savaşın ortasına bırakmak isteyen Bethesda, bu sefer dersine iyi çalışmış gibi duruyor. Oyunun hikaye fragmanına yakından baktığımızda, baş karakterimiz Sebastian Castellanos’un hemen hemen her şeyini kaybettiğini öğreniyoruz. Ancak biricik kızı Lily için henüz çok geç değil.

İlk oyunun devamı olan ve hikayede belli başlı boşlukları dolduran, yer yer Silent Hill havası yakalacağımız oyunda, karanlığa karşı tekrar savaşan bir adamı kontrol edeceğiz. Ancak bu sefer savaş, daha da farklı boyutlara ulaşacak. Maceranın bizi tam olarak hangi konuma sürükleyeceği belli değil ancak etkileyici olacağı kesin. Korku, adrenalin, gerilim ve stresi bize yaşatmayı hedefleyen yapım, 13 Ekim’de PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında satışa çıkacak.

Oyunun, oynanışını merak edenler aşağıdaki videoyu inceleyebilirler.

Bethesda’nın E3 2017 Konferansında Yayınlanan Bütün Videolar
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yaz Konserleri Başlıyor

Previous article

Cars 3: Driven to Win, Konsolların Tozunu Attırmaya Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler