Haberler

The Outer Worlds, PAX East’e Yeni Videolarla Geliyor

0

Obsidian Entertainment, bu yılki PAX East’te 30 Mart Cumartesi günü saat 18:00’da Albatros Tiyatrosu’nda “The Outer Worlds: Obsidian Geçmişi Ziyaret ederek Geleceğe Bakıyor” (The Outer Worlds: Obsidian Looks to the Future By Visiting the Past) adlı panelinde yaklaşmakta olan yeni bilim kurgu RPG‘sinden yepyeni oynanış görüntüleri sergileyecek.

Panel, PAX East’in ve Obsidian Entertainment’ın resmi Twitch kanallarında yayınlanacak.

Oyunun Ortak Yönetmenleri, Tim Cain ve Leonard Boyarsky (Fallout, Vampir: Masquerade), Megan Starks (Pillars of Eternity II: Deadfire) ve Charles Staples’ın (Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth) katılacağı panelde konuklar kariyerlerini anlatacak ve The Outer Worlds’ten yepyeni oynanış görüntüleri sergileyecekler. Panel, Obsidian’ın İletişim Müdürü Mikey Dowling tarafından yönetilecek.

The Outer Worlds, Obsidian ve Private Division’ın yeni tek kişilik bilim kurgu RPG’si olarak piyasaya çıkacak. Bir uzay kolonisini keşfedeceğiniz oyunda, olmaya karar verdiğiniz karakter ile oyuncu odaklı bu hikâyenin nasıl gelişeceğini belirleyeceksiniz. Kısacası koloninin kurumsal denkleminde, plansız değişken olacaksınız.

Ubisoft, Just Dance World Cup Grand Finals 2019 Detaylarını Açıkladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA HD830 Harici HDD ve XPG SPECTRIX D80 RAM Red Dot Tasarım Ödülü Kazandı

Previous article

Preo Akıllı Saat Ailesine 2 Yeni Model

Next article

You may also like

More in Haberler