Haberler

Total War: ARENA Bekleyenleriyle Buluştu

0

Wargaming Alliance, SEGA ve Creative Assembly işbirliğiyle geliştirilen Total War: ARENA açık betaya girerek kapılarını tüm oyunculara açtı.

Çevrimiçi multiplayer versiyonunda oyuncular, 10’ar kişilik takımlarıyla antik dönemin gerçek savaş alanlarından esinlenen haritalarda devasa savaşlara katılıyorlar.Açık beta, oyunda halihazırda yer alan Yunanlılar, Romalılar ve Barbarların yanına yeni bir ulusu, Kartacalıları, ekliyor. Oyuncular tarihin en önemli strateji ustalarından Hannibal Barca’nın zırhını kuşanıp dev savaş fillerine hükmedebilecekler.

Total War: ARENA’da oyuncular savaş alanını çok iyi kontrol etmek ve stratejilerini doğru belirlemek durumundalar. Oyunda özellikle takım çalışması ve zafere ulaşmak için savaş alanını doğru paylaşmak büyük önem taşıyor. Açık beta süresince edinilecek tüm kazanımlar oyun resmi olarak çıktığında da hesabınızda kalıyor olacak.

Karıkoca Gaming Oyun Ödülleri’ni Mete Özbey İle Değerlendirdik! // KKG ÖZEL

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Neffos, MWC 18’de Heyecan Verici Kameralı Telefonlar Tanıtıyor

Previous article

Metal Gear Survive Şimdi Sizlerle

Next article

You may also like

More in Haberler