Haberler

TRT World ve Arçelik’ten İş Birliği

0

TRT World, Arçelik ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Arçelik, Beko ve Grundig markalı televizyonların Smart TV uygulama bölümünde yer alıyor.

Türkiye’nin İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World uluslararası yayın ağını genişletmeye devam ediyor.

TRT World’ün dijitalleşme faaliyetleri kapsamında Arçelik ile gerçekleştirdiği iş birliği neticesinde, Dünyanın her yerinde kullanıcılar, TRT World yayınlarına internet bağlantısı ile hiçbir kısıtlama olmadan Arçelik, Beko ve Grundig TV’lerdeki Smart TV uygulamasıyla ulaşabiliyor. Uygulama aracılığıyla kullanıcılar, TRT World’den en güncel haberleri takip edebiliyor, yayını interaktif olarak durdurup kaldığı yerden devam ettirebiliyor, anlık yayın bilgisine ulaşabiliyorlar.

TRT World, Divan Grubu ve Arçelik arasında yapılan bir diğer anlaşma kapsamında ise Arçelik’in geliştirdiği ve Türkiye’de otelcilik sektöründe bir ilk olan Asista uygulamasında TRT World haber içeriği sağlayıcısı olarak yer alıyor. İstanbul Divan Otel’de başlatılan proje ile TRT World, İngilizce dilindeki haber içeriğiyle oda otomasyonundan otel hizmetlerine, hava durumundan sinema, restoran bilgilerine kadar pek çok konuda konfor sağlayan Asista içinde yer alıyor.

Günün haberlerini sorgulayan misafirler otomatik olarak TRT World’ün haber içeriği ve Podcast’lerine ulaşabiliyor.Divan İstanbul odalarına ve toplantı salonlarına yerleştirilen Arçelik Akıllı Asistan’lar, otel misafirlerinin sesli komutlarıyla ışıkları, perdeleri açıp kapatabiliyor, klima ayarlarını değiştirebiliyor ve televizyonu kontrol edebiliyor.

Turtle Beach Türkiye’de
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ölmek İçin 13 Sebep Dizisinin 2. Sezonundan İlk Görüntüler Paylaşıldı

Previous article

Decathlon’un Su Geçirmez MP3 Çaları Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler