Haberler

Türk İşi Oyun Soldier of the Universe Türk Telekom Playstore’da

0

Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, bir Türk yapımı olan Soldiers of the Universe’ü oyunseverlerle buluşturdu. Oyun dünyasının en önemli markalarını oyunseverlerle buluşturan ve yerli yapımlara da destek veren Playstore, Soldiers of the Universe’ye iletişim ve platform desteği de sağlıyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, küresel şirketlerin popüler oyunlarını pazara sunarken, yerli yapımları da oyunseverlerle buluşturuyor. Bu kapsamda Playstore, yepyeni bir Türk yapımı askeri oyun olan Soldiers of the Universe’ü de avantajlı koşullarla oyun tutkunları ile buluşturuyor. En çok tercih edilen oyun kategorilerinden biri olan FPS türündeki Soldiers of the Universe, bir grup Türk askerinin Orta Doğu’daki mücadelesini konu alıyor.

Türk Telekom Playstore’dan yerel oyun yapımcılarına destek

Yerel oyunlara iletişim desteği veren Türk Telekom Playstore, bu ürünleri, avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlere sunuyor. Ülkemizdeki oyun sektörünün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Playstore, iddialı bir Türk yapımı oyun olan Soldiers of the Universe‘ü satışa sundu. Soldiers of the Universe, Türk Telekom evde internet faturasına 12 ay boyunca ayda 1,67 TL taksitlerle ödeme seçeneğiyle sunuluyor. Türk Telekom evde internet müşterisi olmayan oyunseverler de dilerse bu oyuna kredi kartı ile sahip olabiliyor.

Oyun detaylarını incelemek ve satın almak için tıklayın.

FIFA 18 Dünya ile aynı anda Playstore’da

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ViewSonic ve KarıkocaGaming’den Özel Hediye Kazananlar

Previous article

HyperX E-Spor Turnuvası – Maçı Ünlü Spor Spikeri Emre Tilev Anlatacak

Next article

You may also like

More in Haberler