Haberler

Ubisoft, The Division 2’yle Epic Store’a Geliyor

0

Unreal Engine ve Fornite’ın yaratıcısı Epic Games, yaptığı açıklamayla Ubisoft tarafından geliştirilen The Division 2’nin Ubisoft’un kendi mağazası yanında Epic Games mağazası üzerinden de satışa sunulacağını duyurdu.

The Division 2 Epic Games Mağazasında

İki dev firmanın işbirliği neticesinde oyuncular, Tom Clancy’s The Division 2 oyununun Standart, Gold ve Ultimate PC sürümlerini bugünden itibaren epicgames.com adresinden ön siparişle alabilecekler. Oyunu ön siparişle satın alan oyuncular kısa bir süre içerisinde başlayacak Kapalı Beta’da oyunu herkesten önce görme şansına da kavuşacaklar.

Epic Games ve Ubisoft, her iki şirketin platformlarını kullanan oyuncuların birbiriyle sosyal etkileşim kurabilmelerini ve her iki platformun birlikte çalışabilmesini sağlamak için Uplay’in ve Epic Games’in çevrimiçi hizmetlerine ait temel bileşenleri bütünleştirmek için de çalışacak.

Başka Oyunlar Sırada

15 Mart’ta piyasaya çıkacak olan The Division 2 Ubisoft ve Epic Games arasındaki işbirliği çerçevesinde Epic Games mağazası üzerinden satışa sunulan ilk oyun olurken, 2019 içerisinde başka Ubisoft oyunları da Epic Games mağazasındaki yerini alacak.

Epic Games ve Ubisoft arasındaki işbirliğiyle ilgili detaylı bilgi edinmek ve Tom Clancy’s The Division 2’yi satın almak için epicgames.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ödüllü GIST 2019 Fortnite Cosplay Yarışması Yolda!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer Yeni Chromebook Modelini CES’te Tanıttı

Previous article

Dell Yeni Bilgisayar ve Yazılımlarını CES 2019’da Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler