Haberler

ViewSonic ELITE 32” serisiyle oyunda bir adım öne geçin

0
VIEWSONIC ELITE 32” serisiyle oyunda bir adım öne geçin

Dünya çapında lider görsel çözüm sağlayıcısı ViewSonic, oyuncu eksenli tasarım özellikleriyle donatılmış ELITE 32” profesyonel oyun monitörleri serisini duyurdu. Üç model olarak hazırlanan seride; ELITE XG320Q monitör Quantum Dot teknolojisiyle bir sonraki seviye oyun deneyimini yaşamayı, HDMI 2.1 özellikli ELITE XG230U monitör oyun konsolu aracılığıyla arenayı genişletmeyi ve Mini- LED arkadan aydınlatmalı ELITE XG321UG monitör ise gerçek bir sinematik algıyı deneyimlemeyi sağlıyor. 

Her seviye oyuncuya göre mükemmel oyun atmosferi

Yıl sonunda Türkiye’de satışa sunulacak olan ViewSonic ELITE 32” serisinin meraklısından profesyoneline her tür oyuncuya hitap ettiğini vurgulayan ViewSonic Türkiye, Balkanlar, Orta Avrupa ve Orta Doğu Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Hasan Koçyiğit, yeni monitörleri şöyle tanımlıyor: “27” monitörler ana akım oyunlar için tipik olsa da oyuncular tarafında geniş ekranlara olan talebi fark ettik ve 32” ürün yelpazemizi genişlettik. ELITE 32”, oyuncuların oyunları görme, oynama ve deneyimleme biçiminde devrim yaratan en son teknolojilerle donatılmış bir seri.”

Koçyiğit,  ViewSonic’in yeni serisinin ELITE Tasarım Geliştirmeleri (EDE) tarafından mükemmel bir oyun atmosferi yaratmak için ihtiyaç duyulan tüm ayrınıtlarla desteklendiğinin altını çizerek, “ELITE 32”, ortamdaki RGB LED ışığı, kablo sürüklemesiz fare bağlantısı ve dağınıklığa karşı güçlendirilmiş kulaklık kancası gibi özelliklerle savaş istasyonlarını bir üst seviyeye taşıyor. TÜV sertifikalı göz rahatlığıyla desteklenen maraton oyun seansları da  gözleri yormayan bir oyun deneyimi vaat ediyor. Eğme, döndürme ve yükseklik ayarlarıyla tasarlanan ekranlar, ideal izleme konumu için geniş hareket olanağı da sunuyor” diyor.

 ELITE XG320Q: Quantum Dot teknolojisiyle gerçekçi renkler

Mükemmel görüntünün bileşeneri olan renk, netlik ve hızın başarıyla bir araya getirildiği ELITE XG320Q; 2K Vesa DisplayHDR™ 600 Fast IPS ekranı sayesinde, Quantum Dot teknolojisinin sunduğu aşırı hassas renkleri, Gerçek 10Bit, 99% Adobe RGB, renk kalibrasyonunu ve yüksek kontrastlı ayrıntıları rahatlıkla seçmeyi sağlıyor. 

NVIDIA G-Sync uyumlu teknolojiyle donatılmış olan ELITE XG320Q ekran, akıcı resim karesi hızı, 175Hz’e kadar hız aşırtılabilir 165Hz yenileme hızı ve 0,5ms (MPRT) tepki süresi ile kesintisiz bir görüntü şöleni yaşatıyor. Keyifli bir oyun deneyimi için PureXP Hareket Bulanıklığı Azaltma özellikleriyle donatılan model, giriş gecikmesine, gölgelenmeye ve görüntü takılmalarına da son veriyor.

ELITE XG320U: HDMI 2.1 bağlantıyla yüksek kaliteli konsol oyunu

Xbox Series X/S ve PlayStation 5 gibi yeni nesil konsol oyunları için tasarlanan 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 600 IPS ekran ELITE XG320U, yüksek kaliteli oyun deneyimi sağlayan tek kablolu HDMI 2.1 bağlantısı içeriyor. Ekran, genişletilmiş %99 Adobe renk gamı ve yüksek hızda aşırtılabilir 150Hz yenileme hızı ile daha yüksek video çözünürlüklerini desteklerken, uzak manzara ve savaş sahnelerinin piksel mükemmelliğinde görünmesini olanaklı kılıyor. 

Oyun meraklıları; AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Hareket Bulanıklığı Azaltma, 1ms (MPRT) tepki süresi ve Vesa DisplayHDR™ 600 ile donatılan ELITE XG320U ile en yüksek görsel ayarlarda hızlı FPS ve aksiyon-macera oyunlarının keyfini çıkarıyor.

ELITE XG321UG: Mini LED arka ışık teknolojisi ve yüksek dinamik aralığı

ELITE serisinin yüksek çözünürlüklü kahramanı 4K UHD Vesa DisplayHDR™ 1400 IPS XG321UG monitör, Mini-LED arka ışık teknolojisi ile en parlak beyazları ve en koyu siyahları kusursuzca ayırt etmeyi sağlıyor. 1400 nit’lik en yüksek parlaklık ve 1400’lük gerçekçi HDR sayesinde oyun içi en küçük ayrıntıların dahi seçilebildiği olağanüstü netliği yakalayan monitör, NVIDIA G-Sync Ultimate teknolojisi, Reflex Latency Analyzer özellikleri ve 144 Hz yenileme hızıyla kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. 

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Call of Duty: Vanguard İnceleme

Previous article

HONOR 50 Türkiye’de satışa çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler