Haberler

Voidu Büyük Çekiliş ve Bayram’a Özel %20 İndirim Kuponu

0

Her hafta yaptığı çekilişlerle büyük ilgi toplayan Voidu, bu hafta son zamanların en büyük çekilişi ile takipçilerinin huzuruna çıkıyor.

Voidu, bu hafta çekiliş ile ödül olarak 5 kişiye, 50 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu veriyor! Aşağıdaki linke tıklayıp koşulları doğru olarak yerine getiren 5 şanslı kişi, bu büyük ödülün sahipleri olacaklar. Hazır Steam yaz indirimleri başlamışken, oyunseverler çifte bayram yaşayacaklar! Yarımaya katılmak için hemen tıkla!

Bu haftanın bir diğer büyük fırsatı ise tabii ki Voidu indirimleri. Alien: Isolation, Worms W.M.D, DOOM, Fallout 4 ve daha pek çok büyük oyunda indirimler devam ediyor. Tüm bu indirimlerin yanında sizin için hazırladığımız, bayrama özel indirim kuponu sayesinde istediğiniz oyunu ekstra %20 indirim ile satın alabilme şansını yakalayacaksınız. Ödeme seçenekleri sayfasında “İNDİRİM KODUN VAR MI?” yazan yere BAYRAM20 yazan takipçiler ekstra %20 indirimden faydalanabilecekler.

Oyuncuların Bayram Hediyeleri Kinguin ve GPay’den
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Oyuncuların Bayram Hediyeleri Kinguin ve GPay’den

Previous article

Spider-Man: Homecoming Meraklılarına Türkçe Altyazılı Fragman

Next article

You may also like

More in Haberler