Haberler

War Rock’a Yepyeni Kış Haritası!

0

War Rock oyuncuları kısıtlı bir süre boyunca, en sevdikleri haritalar arasında yer alan Red Clover’ın mevsime uyarlanmış hali olan Winter Red Clover’da mücadele etme keyfini yaşayabilecekler. Buna ek olarak, karla kaplı zorlu haritada mücadele etmek isteyen oyuncular için +%50 EXP’li etkinlikler olacak.

War Rock’ta kış keyfinde ayrıca Kartopu Savaşı etkinliği de olacak. Etkinlikte oyuncular silahlarını geçici bir süreliğine bırakarak ölümcül kartoplarını ellerine alacak. Etkinlik süresince karakterlerin başlarının yerini kardan adam başları alacak.

Nexon Europe Ürün Müdürlerinden Marcel, War Rock’ta kış temasıyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “War Rock ekibi Red Clover’ı çorak bir çölden bir kış vahasına dönüştürme konusunda mükemmel bir çalışma yaptı. Oyuncu topluluğumuzu birbirlerine kartopu fırlatırken görmek için sabırsızlanıyorum.”

Oyunda ayrıca 21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında sürecek bir Bulmaca Etkinliği de olacak. Bulmaca Etkinliği’nde, oyuncular oyunun farklı haritala ve modlarında rastgele karşılaşacakları 9 farklı bulmaca parçasını toplayacak. Tüm parçaları toplayabilen oyuncular Bulmaca Etkinliği Kutusu kazanacak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Ingame Group ve Semih Saygıner’den Dünya Çapında İşbirliği

Previous article

Twitter’dan yeni özellik: “Siz burada yokken”

Next article

You may also like

More in Haberler