Haberler

What Remains of Edith Finch Ücretsiz Oluyor

0

Epic Games, 2019 yılı için Epic Store’da ilk ücretsiz oyununu duyurdu: What Remains of Edith Finch.

Oyunu kaçırdıysanız üzülmeyin. Epic Games, her ay iki farklı oyunu ücretsiz olarak duyuracağını açıkladı. İlk olarak Super Meat Boy ile başlayan kampanya, What Remains of Edith Finch ile devam ediyor. Ek olarak 10 Ocak tarihine kadar geçerli olan bedava oyuna erişim, 25 Ocak tarihinde yeni bir isimle değişecek.

What Remains of Edith Finch, 2017 yılında en sevilen oyunlardan biri olmayı başardı. Gizemli bir malikaneyi keşfederken Finch ailesinin karanlık sırlarını ortaya çıkartıyoruz. Birbirinden ilginç hikayelere adım atarken bir yandan da oyunun vermeye çalıştığı mesajı çözmeye çalışıyoruz.

Oyun, özellikle macera severlerin zamanını sonuna kadar hak ediyor. Ücretsiz olan oyuna ulaşmak için tek yapmanız gereken hesabınıza girmek ve 10-25 Ocak tarihleri arasında oyunu hesabınıza eklemek.

Epic Games, önümüzdeki haftalarda ne gibi sürprizlerin ortaya çıkacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Şimdilik bekleyişteyiz.

Black Desert Online: Archer Serüveni Başladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ASUS, Yeni Mini PC ProArt Serisini Duyurdu

Previous article

Acer Swift 7, CES 2019 İnovasyon Ödülü Aldı

Next article

You may also like

More in Haberler