Haberler

World of Tanks Blitz, Windows 10’a Çıkarma Yapıyor

0

Wargaming bugün itibariyle popüler mobil oyunu World of Tanks Blitz’in, halihazırda 110 milyondan fazla cihazda yüklü Windows 10’a geleceğini açıkladı. Çapraz platform oynanabilme teknolojisinin avantajlarından yararlanacak şekilde tasarlanan oyunun bu yeni sürümü, 7’şerlik tank savaşlarının heyecanını Windows 10 mobil araçlar, tabletler ve PC’lere taşıyor.

World of Tanks Blitz resmi olarak yayınlanmasının ardından iOS ve Android platformlarında 35 milyondan fazla indirilen ve dünya çapında 100.000 oyuncunun aynı anda oynadığı bir oyun haline gelmeyi başarmıştı. Windows 10 cihazlarına uygun olacak şekilde optimize edilen bu sürümde mobil oyuncular ister iOS ister Android ister Windows 10 platformundan bağlanıyor olsun, hep birlikte çarpışabilecekler. Bununla birlikte yapımcılar, PC oyuncularını mobil oyunculardan farklı bir eşleşme sırasına alarak hem mobil hem de PC platformlarından bağlananların adil bir şekilde yarışabilmesine olanak tanımayı hedefliyorlar.

Çapraz platform oynanışı optimize edebilmek adına çeşitli oyun içi unsurlar ve ara yüzler de Windows 10’a daha uygun bir hale getirildi. Tabletler ve telefonlar için yenilikçi dokunmatik kontrollere sahip olmanın yanında World of Tanks Blitz, Windows 10 PC oyuncuları için klavye ve mouse kontrollerini de beraberinde getiriyor.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi konuyla ilgili düşüncelerini, “World of Tanks Blitz oyuncuları son dönemde dünya çapında son derece aktif bir topluluk haline geldiler. Bizler de Microsoft’un sunduğu teknolojilerden yararlanarak oyunun daha da büyük bir kitle için oynanabilir olmasını hedefledik. Windows 10 desteği sayesinde World of Tanks Blitz’i tüm oyuncularımız için gerçek bir çapraz platform deneyimi haline getirmeyi ve Wargaming.net evrenini daha fazla insanı kapsayacak şekilde genişletmeyi arzuluyoruz,” şeklinde dile getirdi.

World of Tanks Blitz, Almanya, Büyük Britanya, ABD ve SSCB’ye ait 190’dan fazla tarihi tankı barındırıyor. Tanklar dört farklı sınıfa ayrılıyorlar: hafif, orta, ağır tanklar ve tank destroyerleri. Her sınıfın kendine has artıları ve eksileri olması, oyunculara kendi stratejilerini geliştirme olanağı sunuyor. PvP savaşların yapıldığı çeşitli arenalarda oyuncular, yeni taktikler geliştiriyor, oyunun seyrini değiştirme potansiyeline sahip hızlı kararlar almayı öğreniyor ve tüm dünyadan arkadaşlarıyla bir araya gelip düşmanlarını alt ediyorlar.

World of Tanks Windows 10 sürümüyle ilgili daha fazla detay öğrenmek içinhttp://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Razer Blade Avrupa’da!

Previous article

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Betası 3 Aralık’ta Başlıyor!

Next article

You may also like

More in Haberler