Haberler

World of Tanks Namluyu PlayStation 4’e Çevirdi

0

Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks’in konsol dünyasında yeni bir cephe açtığını duyurdu. Milyonlarca oyuncunun tutkuyla oynadığı oyun, Sony PlayStation 4 platformuna geliyor. Hem de bu platforma özgü özellikler ve PlayStation oyuncularına özel bonuslarla.

PC, konsol ve mobil platformlarda dünya çapında 150 milyondan fazla kayıtlı oyuncusu olan World of Tanks, PlayStation 4’e yeni savaş mekanikleri de taşıyor. DUALSHOCK 4’ün tüm imkânlarından faydalanan oyun, ışık barı, touchpad ve kontrolör üzerindeki hoparlörleri kullanarak oyuncuların savaşı daha önce hiç olmadığı gibi yaşamalarını, duymalarını ve hissetmelerini sağlayacak. World of Tanks PlayStation 4 sürümü Share Play ve PlayStation Vita Remote Play gibi platformun kendine has özelliklerini desteklemenin yanında, konsoldaki deneyimi en üst seviyeye taşımak için kontrol mekaniklerini de yenileyecek. Ayrıca kısıtlı bir süre için yalnızca PlayStation 4’e özel olacak iki yeni harita da oyuna eklenecek.

Asıl büyük sürpriz ise World of Tanks PlayStation 4 sürümünün tüm PlayStation hesabı sahipleri için ücretsiz olarak sunulacak olması! Yani oyunu oynamak için PlayStation®Plus üyeliği gerekmeyecek. Fakat PS Plus üyesi olan oyuncular, özel bir kamuflaja, premium bir tanka, üç gün süreyle Premium Hesaba ve satın aldıkları ürünlerde faydalanabilecekleri özel indirimlere sahip olacaklar.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Türkiye’nin En Yüksek Para Ödüllü E-Spor Turnuvasında Final Heyecanı!

Previous article

İstanbul Coffee Festival ile Kahveye Yolculuk Devam Ediyor

Next article

You may also like

More in Haberler