Haberler

World of Warcraft: Shadowlands Ertelendi – İşte Blizzard’ın Açıklaması

0

World of Warcraft’ın merakla beklenen sekizinci genişleme paketi Shadowlands ertelendi. Ayrıca Shadowlands pre-patch tarihi de belli oldu.

Bir süredir oyuncuların dilinden düşmeyen ve hatta reddit sularında 7 Ekim tarihinde pre-patch’in geleceği konusunda dedikoduların yayıldığı Shadowlands, açıklamara göre ertelendi. Tam çıkış tarihi belli olmasa bile paketin yıl sonunda çıkması bekleniyor. Pre-patch ise 13 Ekim tarihinde gelecek. Güzel haber, bu süre zarfında %100 XP Buff’tan faydalanmanın tam sırası.

WoW yönetici yapımcısı John High’ın yaptığı açıklamada verilen bu kararın ekip için inanılmaz derecede zor olduğunu ve testler sonucunda hikaye hazır olsa bile, daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. İşte açıklamanın tamamı:

WoW topluluğuna,

Bilmenizi isterim ki Shadowlands’in çıkışını bu yılın sonlarına erteliyoruz ve çıkış için doğru ve yeni bir tarih belirleme sürecindeyken, planlardaki bu değişikliği mümkün olan en kısa sğrece size bildirmenin önemli olduğunu düşündük. Bu, ekip için inanılmaz derecede zor bir karardı, çünkü sizin oynamak istemeniz kadar genişleme paketini sizlere sunmaya hevesliyiz ancak nihayetinde, bunun oyun ve oyuncularımız için doğru karar olduğunu düşünüyoruz.

Geçtiğimiz birkaç aylık testler sürecinde, Shadowlands’in temel özelliklerini ve oynanışını yineleyerek ve geliştirerek önemli ilerlemeler kaydettik. Bölgelerin, campaign’lerin, seviye atlama deneyiminin ve anlatmamız gereken hikayenin aslında paylaşılmaya hazır olduğu bir noktadayız. Genişleme paketinin temel parçası olan Covenant’lardan heyecan duyuyoruz ve Torghast’ın yeni ve eğlenceli bir WoW deneyimi olarak şekillenmesini görmek heyecan vericiydi.

Yine de her şey bir araya gelmeye başladığında ve geri bildirimlerinizi dinleyip onlardan yola çıktıkça, daha fazla elden geçirme için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğu ve özellikle oyun sonuyla ilgili olan bazı birbirine kenetlenen parçaları dengeleyip yinelememiz gerektiği ortaya çıktı. Shadowlands, şimdiye kadar oluşturduğumuz en karmaşık genişletmelerden biri ve büyük ilerleme kaydetmiş olsak da, oyunun sonunu ayarlama zorluğu, evden çalışmak zorunda olan takımla daha da arttı.

Blizzard’ın kaliteye bağlılığı vardır. Shadowlands’in özel bir şey olacağına inanıyoruz ve aynı şekilde hisseden birçoğunuzdan da benzer şeyleri duyduk. Shadowlands’in tam potansiyeline ulaşmasını sağlamak için bu ekstra zamana ihtiyacımız var.

Bu arada genişleme paketi için pek çok zemin hazırlayan ve yenilenmiş karakter seviyelendirme sistemini, Exile’s Reach’teki yeni oyuncu deneyimini ve bir dizi karakter özelleştirme seçeneğini barındıran Shadowlands ön yamasını (pre-patch) 13 Ekim’de yayınlayacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Shadowlands’in çıkışına yaklaşınca çıkış öncesi etkinliğimiz sırasında Azeroth’u Scourge’un yeniden dirilmesine karşı savunmaya çağırılacaksınız.

Desteğiniz ve tutkunuz için ve bitiş çizgisine doğru ilerlerken devam eden yardım ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Yakında Shadowlands’te görüşmek üzere.

John Hight, World of Warcraft’ın Yönetici Yapımcısı

Yeni Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Videosu Yayınlandı
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    En Yeni Brawlhalla Karakteri Köpek Balığı Mako Oldu

    Previous article

    Merakla Beklenen Xbox Series X ve S İçin Ön Siparişler Açıldı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler